Μαύρος: «Μόνος είμαι, στον κόσμο απευθύνομαι»

Στην βοήθεια του κόσμου στηρίζει το εγχείρημα του να σώσει την ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος, όπως τόνισε για ακόμα μια φορά.

Στην βοήθεια του κόσμου στηρίζει το εγχείρημα του να σώσει την ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος, όπως τόνισε για ακόμα μια φορά. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σε συνέντευξη του στη Real News διευκρίνισε ότι ξέρει πολύ καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει και τόνισε ότι μαζεύοντας περίπου 12 εκατομμύρια θα καταφέρει να πάρει ανάσα η ΑΕΚ

Αναλυτικά η συνέντευξη Μαύρου στην «Real News»:

Μεγάλη αποκοτιά να ασχοληθείς τώρα με την ΑΕΚ, θέλει να λίγο τρέλα έτσι;

«Συμφωνώ. Η λογική έλεγε να μην κάνω τίποτα, να μείνω κι εγώ στην άκρη, να μην μπλέξω. Άλλα λέει όμως η λογική και άλλα ο Θωμάς. Μου ήταν αδύνατον να σκεφτώ την ομάδα μου στην Δ΄Εθνική. Μόνο που το έβαλα στο νου, με έπιανε τρέλα. Είπα, κάτι πρέπει να γίνει. Και να μαι. Παλαιότερα με είχαν ξανατσιγκλίσει, μα δεν το αποφάσιζα. Δεν είμαι της βιτρίνας, της λεζάντας, των αξιωμάτων. Ουσία θέλω. Και ουσία είναι η σωτηρία της ΑΕΚ».

Λένε ότι έχεις κόσμο πίσω σου;

«Μόνος είμαι. Εντελώς. Ο μόνος κόσμος που φιλοδοξώ να έχω είναι οι οπαδοί μας. Η δύναμη μας. Σ΄αυτούς απευθύνομαι, αυτούς καλώ, εκείνους χρειαζόμαστε. Έναν έναν κι όλους μαζί. Όλους. Δεν περισσεύει κανείς. Δεν πρέπει να περισσεύει κανείς».

Δεν φοβάσαι την αποτυχία;

«Όταν αγαπάς κάτι, δεν φοβάσαι τίποτα. Δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα, γιατί έτσι δεν πας πουθενά. Κι εγώ την ΑΕΚ την αγαπώ και γι΄αυτό δήλωσα παρών σ΄αυτήν την περιπέτεια. Κι όπου βγαίνει Δεν με νοιάζει τι έγινε χθες. Θέλει δουλειά, όμως. Και τύχη».

Ελκυστικό προϊόν χωρίς γήπεδο και με χρέη εκατομμυρίων;

«Έχεις δίκιο, το οικονομικό είναι μεγάλο φίδι. Η εικόνα που έχω είναι ότι για να ξελασπώσουμε χρειαζόμαστε 10-12 εκατομμύρια , χωρίς την εφορία, έτσι; Δεν είναι μικρό το ποσό, αλλά και πάλι δεν το βάζω κάτω. Με 30-40 χιλιάδες διαρκείας, κάνουμε μεγάλο βήμα. Αναπνέουμε. Όσο για το γήπεδο, τα μηνύματα επιτέλους είναι θετικά».

Kαι εώς τότε, τι; ΟΑΚΑ; Πέρυσι η θέα στις εξέδρες ήταν θλιβερή.

«Το πέρυσι είναι πέρυσι και το φέτος είναι φέτος. Θα αλλάξουν τα πράγματα, θα το δεις. Θα ξαναγεμίσει η εξέδρα. Θα ξαναγίνουμε οικογένεια ισχυρή, ενιαία, αδιάσπαστη. Μακριά από εγωισμούς, διχασμούς και στρατόπεδα. Προτιμώ και εγώ το γήπεδο όπου ο παίκτης νιώθει την ανάσα του οπαδού στον σβέρκο και, για την περίπτωση αυτή, η Ριζούπολη δεν είναι κακή ιδέα. Μα, θα είμαστε πολλοί και δεν θα μας χωράει. Το λέω και το πιστεύω».

Αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλαγές και στο ρόστερ;

«Ότι μπορούμε θα το κάνουμε. Το προσκλητήριο είναι πανενωσίτικο, τους θέλω όλους κοντά μου, χτυπώ την πόρτα της καρδιάς των οπαδών μας. Ο Κωστής θα πάρει την θέση του Δημητριάδη και ο Τσιάρτας του Γκρέταρσον. Ο Βλάχος είναι η επιλογή μου, ΑΕΚτζης, και θα πετύχει. Θα είναι απόλυτα αφεντικό στα αποδυτήρια, λόγο θα δίνει μόνο σε μένα. Η αμοιβή είναι δευτερεύον ζήτημα, να φανταστείς για συμβόλαια δεν μιλήσαμε καν! Ούτε εγώ έχω, στον αέρα είμαστε όλοι. Και όλοι μας κρινόμαστε από τον κόσμο εννοείται αυτό».

Ο Λυμπερόπουλος θα μείνει;

«Νομίζω ότι έναν ακόμα χρόνο τον έχει μπροστά του. Και αγωνιστικά, αλλά και ως επαγγελματίας, ο Νίκος πρέπει να είναι παρών και θα το προσπαθήσω αυτό. Τα νέα παιδιά θα μάθουν πολλά δίπλα του. Βέβαια, σε μία πρώτη κουβέντα που είχαμε μου είπε πως θέλει να σταματήσει. Θα δούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε».

Aπό μεταγραφές;

«Στόχος μας είναι ένα νεανικό σύνολο, με 4-5 ποδοσφαιριστές πείρας. Ονόματα δεν θα σου πω».

Τι ομάδα θα παρουσιάσει η ΑΕΚ τελικά φέτος;

«Ένα θα σου πω. Τα νέα παιδιά που θα έρθουν θα υποφέρουν. Γιατί τους περιμένει σκληρή δουλειά και ευθύνες από την αρχή, θα το καταλάβουν γρήγορα αυτό. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπαίνει στο γήπεδο σε κάθε γήπεδο, για να κερδίζει, μ όποιον και αν παίζει. Αυτή η φανέλα έχει ζόρι μεγάλο και θα τη φορά μόνος όποιος το αξίζει. Όποιος δεν κάνει τη δουλειά του θα φεύγει, ξηγημένα πράγματα».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.