Μαύρος: «Θα φύγω κύριος»

Να συμβάλουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στην σωτηρία της ομάδας, ζήτησε ο Θωμάς Μαύρος στην συνάντηση που είχε με τους φιλάθλους της ομάδας το πρωί του Σαββάτου.

Να συμβάλουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στην σωτηρία της ομάδας, ζήτησε ο Θωμάς Μαύρος στην συνάντηση που είχε με τους φιλάθλους της ομάδας το πρωί του Σαββάτου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης τόνισε πως οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τη φράση «ΑΕΚτζη με 20 ευρώ σώζεις την ΑΕΚ», ενώ αναφέρθηκε στο γηπεδικό και στον Ντέμη Νικολαΐδη. Η συνάντηση του Μαύρου με τους περίπου 100 φιλάθλους της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε στην μπουτίκ της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αρχικά, ο Μαύρος τόνισε: «Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια των διαρκείας, αλλά η πιο σημαντική βοήθεια είναι τα 20 ευρώ του καθενός. Αν δεν προχωρήσει αυτό η ΑΕΚ διαλύθηκε. Αν κάνετε τους υπολογισμούς 800.000 είμαστε θα δείτε τα νούμερα και θα καταλάβετε τι βγαίνει. Χρειαζόμαστε άμεσα περίπου 5 εκατ. ευρώ και συνολικά περίπου στα 12 εκατ. ευρώ για να καθαρίσουμε άμεσα από τα χρέη. Μετά θα είμαστε πάλι στο μηδέν».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο καθένας σας ας σκεφτεί τι μπορεί να κάνει, πως μπορεί να βοηθήσει και να αναλογιστεί πόσο αγαπάει την ΑΕΚ κι αν θέλει να υπάρχει. Αν δεν προχωρήσει αυτό εγώ θα φύγω (σ.σ. σε αυτό το σημείο υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο ζητώντας του να αναθεωρήσει…) και ο καθένας μας από εκεί και πέρα θα έχει τις τύψεις του, με την ΑΕΚ να είναι μία ανάμνηση. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα έχει αγάπη, συναίσθημα και ενότητα. Ο ΑΕΚτζής απονευρώθηκε. Δεν έχει ένταση μέσα του πια. Καμία σχέση με την ΑΕΚ που ξέραμε».

Επίσης, ο Μαύρος υπογράμμισε για την προσπάθειά του: «Δεν θέλουμε να βγαίνουμε έξω και να παρακαλάμε για λεφτά. Επιχειρηματίες και λοιπούς. Αλλά να κάνουμε μία ΑΕΚ που να παρακαλένε αυτοί να έρθουν… Είμαι εδώ με βλέπετε. Σηκώθηκα από την καρέκλα στη δουλειά μου να βοηθήσω την ΑΕΚ. Αν δεν τα καταφέρω θα φύγω κύριος».

Σχετικά με το γηπεδικό, ο Μαύρος τόνισε: «Το γήπεδο είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε κάποιες επαφές. Μέχρι στιγμής δεν ξέρω πολλά μόνο κάποια ενημέρωση έχω».

Τέλος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης αναφέρθηκε και στον Ντέμη Νικολαΐδη: «Ο Ντέμης με πήρε τηλέφωνο και το εκτίμησα πολύ. Είπε ότι θα με βοηθήσει με τη ρύθμιση του χρέους και κάποιους χορηγούς. Τώρα για το τι έγινε στο παρελθόν, δεν ξέρω, δεν ήμουν στην ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.