Στέλνουν Αράς οι Πορτογάλοι, διαψεύδει ο Βλάχος

Τον Σαλίμ Αράς στέλνει στην ΑΕΚ δημοσίευμα της Πορτογαλικής «O Jogo», κάτι το οποίο όμως διαψεύδει ο τεχνικός της Ένωσης Βαγγέλης Βλάχος.

Τον Σαλίμ Αράς στέλνει στην ΑΕΚ δημοσίευμα της Πορτογαλικής «O Jogo», κάτι το οποίο όμως διαψεύδει ο τεχνικός της Ένωσης Βαγγέλης Βλάχος.

Έναν παλιό γνώριμο του Βαγγέλη Βλάχου ντύνει στα κιτρινόμαυρα δημοσίευμα του πορτογαλικού τύπου. Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα «O Jogo» κάνει λόγο για συμφωνία της Ένωσης με τον Σαλίμ Αράς, με τον οποίο ο τεχνικός του «δικέφαλου» είχε συνεργαστεί στον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα αναφέρει και μονομαχία της Μπράγκα με την ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στο Κουβέιτ.
Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:
 
“Ο Σαλίμ Αράς απασχολεί την Μπράγκα και σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του από το Κουβέιτ αξιώνει το ποσό των 200.000 ευρώ για την παραχώρησή του τη στιγμή που στην πορτογαλική ομάδα θεωρούν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο! Ο διεθνής Αλγερινός μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του μία πρόταση από την ΑΕΚ από την οποία έχει ζητήσει χρόνο για να απαντήσει μια και περιμένει πρόταση από την πορτογαλική ομάδα που του προσφέρει την προοπτική συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο από την ελληνική ομάδα».

Ο Βαγγέλης Βλάχος πάντως φρόντισε να διαψεύσει οποιαδήποτε επαφή με το ποδοσφαιριστή δηλώνοντας άγνοια για τα όσα αναφέρονται στην Πορτογαλική εφημερίδα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.