Ο έλεγχος των παικτών του Ολυμπιακού

Γένμπαχ - Αποστολή: Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με ισοπαλία -το "αγαπημένο" του αποτέλεσμα- τη φετινή του προετοιμασία. Το novasports.gr βαθμολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών απέναντι στο Αμβούργο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με ένα φιλικό, με εικόνα επίσημου αγώνα, απέναντι στο Αμβούργο. Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τους Γερμανούς και πάμε να δούμε ποιοι παίκτες ξεχώρισαν και με ποιο τρόπο. 



Τζολάκης

Ο σχεδον 17χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού άρπαξε την ευκαιρία του Πέδρο Μαρτίνς και δεν πέρασε απαρατήρητος στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα. Έπιασε πέναλτι, είχε σημαντικές επεμβάσεις και σιγουριά με την μπάλα στα πόδια. 

Γιάννης Μασούρας

Ένα μεστό παιχνίδι στο δεξί άκρο της άμυνας από τον Γιάννη Μασούρα, στο ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής φώναξε δυνατά “παρών” σε ένα κομβικό σημείο για τον τελικό προγραμματισμό του ρόστερ της νέας σεζόν.

Σεμέδο

O Πορτογάλος ήταν για ακόμα ένα ματς εκπληκτικός και εκπέμπει την απαραίτητη σιγουριά και ποιότητα για να γίνει ο νέος ηγέτης στην “ερυθρόλευκη” άμυνα. Το γκολ το έψαξε στα προηγούμενα ματς, του βγήκε τώρα και οι τοποθετήσεις του στις στατικές φάσεις προδιαθέτουν για περισσότερα μέσα στη σεζόν.

Παπαδόπουλος

Όσο οι μέρες για τα ματς με την Πλζεν πλησιάζουν, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δείχνει πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε παιχνίδια με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας, καλύπτοντας με την εμπειρία του τα “σημάδια” του χρόνου.

Τσιμίκας

Φρεσκάδα, ένταση και διάρκειά έβγαλε ο Κώστας Τσιμίκας, με εκπληκτικές συνεργασίες με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Αν ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού ήταν πιο συγκεντρωμένος στις σέντρες του, πιθανότατα να είχε μοιράσει ασίστ στο χθεσινό ματς. 

Σουρλής

Πολλή δουλειά στο χώρο του κέντρου με τρεξίματα, λίγα λάθη και γενικά ένα παιχνίδι, όπως αυτά που μας συνήθισε ο Σουρλής κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ένα από τα μεγάλα κέρδη του Ολυμπιακού τα επόμενα χρόνια. 
 
Ανδρούτσος

Πέρα από μερικά επιπόλαια λάθη, ο Ανδρούτσος έβγαλε την απαραίτητη ενέργεια στη μεσαία γραμμή, παίζοντας ελαφρά πίσω από τον Σουρλή με αυξημένα καθήκοντα στην αναχαίτιση των επιθέσεων του Αμβούργου. 

Ραντζέλοβιτς

Ο παίκτης που ευθύνεται για τις μαθηματικές εξισώσεις που λύνει αυτό το διάστημα ο Μαρτίνς, για ν’ αποφασίσει ποιος μέσος θα μείνει εκτός ρόστερ. Υψηλή ένταση, προσήλωση στο πλάνο και τεχνική. 
 
Φορτούνης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χωρίς να είναι ουσιαστικός συμμετείχε ενεργά στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας. Ο τραυματισμός του θα επηρεάσει συνολικά τον προγραμματισμό του Μαρτίνς, αν αποδειχθεί σημαντικός. 

Σολδάνο

Δεν τον “άκουσε” η άμυνα του Αμβούργου, αγωνιζόμενος στα δεξιά ή στην κορυφή, χωρίς να κάνει λάθη. Είναι η γνωστή εμφάνιση Σολδάνο στη φετινή προετοιμασία. 

Ντουρμισάι 

Κέρδισε την πλειοψηφία από τις μονομαχίες με τον Παπαδόπουλο και τον Φαν Ντρόνχελεν, που τον έπαιξαν αρκετά σκληρά. Ο Ντουρμισάι θα μπορούσε να σκοράρει αν είχε δεχτεί με καλύτερες προυποθέσεις την μπάλα, καθώς “γέμισε” σωστά την περιοχή των Γερμανών. 

64’ Σιαμπάνης

Ο νεαρός γκολκίπερ θα πρέπει να δουλέψει στο κομμάτι της ψυχολογίας, ώστε να επικεντρωθούμε στα φυσικά και τεχνικά χαακτηριστικά που διαθέτει.

67’ Βαλμπουενά

Τι παίκτης! Για ακόμα ένα ματς ήταν απολαυστικός, γυρνώντας τον διακόπτη του ματς προς όφελος του Ολυμπιακού. Πριμαντόνα, επαγγελματίας, ηγέτης, παθιασμένος, ουσιαστικός με ασίστ στον Σεμέδο. 

76′ Γιώργος Μασούρας

Δυναμικός όπως σε όλα τα ματς της προετοιμασίας, ο Γιώργος Μασούρας είναι μέσα στους πολυτιμότερους του ταξιδιού σε Πολωνία και Αυστρία, είτε αγωνίζεται ως βασικός, είτε μπαίνει ως αλλαγή. 

81’ Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Σουντανί

Οι τρεις παραπάνω παίκτες πέρασαν ως αλλαγή στα τελευταία δέκα λεπτά. Πέρα από τη διάθεση για μπάλα που έδειξε ο Σουντανί, δεν επηρέασαν το ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.