Ετοιμάζει δεύτερη διαλογή ο Φερέιρα

Ποιοι είναι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ, ορισμένους από τους οποίους θα κόψει εν όψει της συνέχειας της προετοιμασίας

Ο χρόνος προσαρμογής του Άμπελ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ και της πρώτης γνωριμίας του με το έμψυχο δυναμικό που παρέλαβε, ώστε να αποφασίσει με ποιους θα συνεχίσει από εδώ και πέρα, παρήλθε. Ήδη, κάποιους έχει κόψει από την προετοιμασία και πλέον ετοιμάζεται για τη δεύτερη διαλογή, η οποία θα γίνει μετά το αυριανό (12/7) φιλικό με την Κλουζ, στη Ρουμανία, που είναι το τέταρτο στη σειρά αυτό το καλοκαίρι.
Θυμίζουμε ότι ο Φερέιρα μετά το φιλικό της περασμένης Τρίτης (9/7) με την Ζβόλε δήλωσε ότι θα περικόψει το ρόστερ, καθώς επιθυμεί να δουλεύει με 22-23 παίκτες. Ο Μελιόπουλος είχε ήδη αποχωρήσει από την Ολλανδία, ενώ τον ακολούθησαν οι νεαροί Παπαδόπουλος και Μαρκόφσκι. Εκτός προετοιμασίας, έτσι κι αλλιώς, είναι οι τραυματίες Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους. Είναι προς το παρών άγνωστο, αν κάποιος από τους δύο πρώτους προλάβει να μπει στο δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου, που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα.
Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ο Φερέιρα έχει στη διάθεσή του 27 παίκτες και αναμένεται με ενδιαφέρον ποιους από αυτούς θα αποφασίσει να αφήσει πίσω, όταν οι “ασπρόμαυροι” ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές (συμπεριλαμβανομένων και των τριών τερματοφυλάκων) είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Ντούγκλας Αουγκούστο, Κάτσε, Μίσιτς, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Ενρίκε, Γαϊτανίδης, Άκπομ, Σφιντέρσκι. Επιπλέον, στο δυναμικό υπάρχει και ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος μέχρι πριν λίγες μέρες συμμετείχε στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Αιγύπτου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.