Κοντά σε Ντιανεσί η ΑΕΚ

Έτοιμη να προχωρήσει να μία μεταγραφή-επένδυση για το μέλλον είναι η ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τζιμπρίλ Ντιανεσί.

Έτοιμη να προχωρήσει να μία μεταγραφή-επένδυση για το μέλλον είναι η ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τζιμπρίλ Ντιανεσί.

Ο 23χρονος επιθετικός με καταγωγή από το Μάλι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τη Φορτούνα Σιτάρντ, ωστόσο δεν υπολογίζεται, με την «Ένωση» να έχει φτάσει σε συμφωνία με την ολλανδική ομάδα για την απόκτηση του έναντι ενός μικρού ποσού.

Μάλιστα, ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Στην ολλανδική ομάδα ο Ντιανεσί ανήκει από το 2016 και έχει αγωνιστεί σε συνολικά 68 παιχνίδια, μετρώντας 20 γκολ και 11 ασίστ. Τον Μάρτιο του 2018 είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έχασε σχεδόν όλη την περσινή σεζόν, ενώ λίγους μήνες πριν τον σοβαρό τραυματισμό του, η Φορτούνα είχε δεχτεί πρόταση από την Αϊντχόφεν για την παραχώρηση του, την οποία όμως είχε απορρίψει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.