Συνεχίζεται η δουλειά στις ακαδημίες

Σε ενημέρωση των γονέων των νεαρών αθλητών των ακαδημιών του Ολυμπιακού θα προχωρήσουν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών.
Δημοσίευση: 08/06/2012 - 16:26

Σε ενημέρωση των γονέων των νεαρών αθλητών των ακαδημιών του Ολυμπιακού θα προχωρήσουν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προγραμμάτισε την διεξαγωγή δύο ακόμα ημερίδων, για την ενημέρωση των γονέων των νεαρών αθλητών μας στις Σχολές Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Παλλήνη και στο Χαλάνδρι.

Στόχος των ημερίδων που διεξάγονται σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής, είναι η ενημέρωση των γονέων των νεαρών ποδοσφαιριστών μας για τον πολύ σημαντικό ρόλο τους στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Οι ημερίδες θα διεξαχθούν στις 17:15  την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Παλλήνη, και στις 18:00 τo Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο Κάτω Χαλανδρίου, με ομιλητή τον Αθλητικό Ψυχολόγο του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας  ΤΕΦΑΑ , κύριο Ζουρμπάνο Νικόλαο, με θέμα «Η ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ / Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.

Επίσης, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου θα διεξαχθούν στην Άνδρο φιλικοί αγώνες μικρών ηλικιακών τμημάτων μεταξύ των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Άνδρου, Ελαιώνα και Αλίμου.

Ύστερα από την επίσημη έναρξη λειτουργίας της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού στις 12 Μαΐου στο ερυθρόλευκο νησί της Άνδρου, ήρθε η ώρα για τους νεαρούς αθλητές της Σχολής μας να γνωριστούν με τους συναθλητές τους από την Σχολή του Αλίμου και την Κεντρική Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ελαιώνα!

Τα παιδιά θα αγωνιστούν σε φιλικούς αγώνες στα γήπεδα που χρησιμοποιεί η Σχολή της  Άνδρου και ο συνεργαζόμενος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σύλλογος του Αστέρα Κορθίου, στις περιοχές του Μπατσίου και του Κορθίου.

Επιπλέον, οι νεαροί αθλητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το νησί και να επισκεφτούν το Ναυτικό Μουσείο και την πλατεία του Αφανούς Ναύτη, μαθαίνοντας την ιστορία της Άνδρου και τη συμβολή της στην ελληνική ναυτιλία.

Ως εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου θα παραστούν σε όλες τις δραστηριότητες του διημέρου ο Τεχνικός Σύμβουλος και Scout κύριος Γιώργος Αμανατίδης και το στέλεχος, κύριος Βασίλης Νάνος.
Την αποστολή της Κεντρικής Σχολής του Ελαιώνα θα συνοδεύσουν η υπεύθυνη της Σχολής, κυρία Νίκη Μαρίτσα και ο προπονητής κύριος Δημήτρης Κριμιτζάς και την αποστολής του Αλίμου, ο υπεύθυνος της Σχολής, κύριος Νίκος Κορδογιάννης και ο προπονητής, κύριος Δημήτρης Λάλας.

Από την Σχολή της Άνδρου θα παραβρεθούν όλα τα στελέχη της με συντονίστρια την κυρία Ευαγγελία Παρλιάρου, ενώ τους αγώνες θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και αρχών καθώς και τα μελή της Π.Ε.Φ.Ο.  Άνδρου.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου συγχαίρει την Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Άνδρο για την πρωτοβουλία διεξαγωγής των αγώνων και για τις ενέργειες της και εύχεται καλή διασκέδαση στους αθλητές μας και στους γονείς τους»!