Μπουζούκης: "Ήταν επιθυμία μου να ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό"

Ο Γιάννης Μπουζούκης ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή ήταν επιθυμία του να ανανεώσει τη συνεργασία του με το Τριφύλλι.
Δημοσίευση: 12/07/2019 - 16:07
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Μπουζούκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή ήταν επιθυμία του να ανανεώσει τη συνεργασία του με το Τριφύλλι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός απέφυγε τα μεγάλα λόγια και ανέφερε ότι η νέα σεζόν είναι σημαντική για τους Πράσινους.

«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, η επιθυμία μου ήταν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου στην ομάδα. Η ποδοσφαιρική μου παρουσία από μικρή ηλικία είναι συνδεδεμένη με τον Παναθηναϊκό και ήθελα να συνεχίσω γιατί έχω να δώσω ακόμα αρκετά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα σε όλη αυτή τη διαδρομή, στάθηκε δίπλα μου η οικογένειά μου αλλά και οι εκπρόσωποί μου και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όσα κάνουν για μένα.

Η νέα αγωνιστική περίοδος θεωρώ ότι είναι σημαντική για την ομάδα. Είμαστε στον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει αυτό. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι στον κόσμο. Προτιμώ με τη δουλειά μου να συνεισφέρω για να δίνουμε χαρές στους φιλάθλους μας», δήλωσε ο Γιάννης Μπουζούκης στην ιστοσελίδα τη ΠΑΕ Παναθηναϊκός.