Ανέτοιμη… (video, photos)

Στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι επί Πολωνικού εδάφους, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Τρεντσίν. Πιο έτοιμοι οι Σλοβάκοι, προβλήματα στην άμυνα για τους "κιτρινόμαυρους", ο Μπότος σκόρερ της Ένωσης.

Στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι επί Πολωνικού εδάφους, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Τρεντσίν. Οι Σλοβάκοι ήταν πιο έτοιμοι από την Ένωση, ενώ η ΑΕΚ παρουσίασε προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Χαμένο πέναλτι είχε ο Μάνταλος στο πρώτο μέρος, ο Μπότος σκόρερ των “κιτρινόμαυρων” στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Ισορροπία

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με τη Τρεντσίν να έχει τον έλεγχο για είκοσι λεπτά και την ΑΕΚ να ισορροπεί στη συνέχεια. Οι Σλοβάκοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 6ο λεπτό με προσπάθεια του Ντεπέτρις, ενώ η Τρεντσίν στο 19′ έφτασε κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Ρόγκουλιτς. Στο 22′ ο Μπουκαρί απείλησε με σουτ και στο επόμενο λεπτό η ΑΕΚ είχε την πρώτη καλή της στιγμή στο ημίχρονο. Μετά από προσπάθεια του Ντέλετιτς, ο Λιβάια έγινε αποδέκτης της μπάλας και από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 35′ ο Ρόγκουλιτς αστόχησε από μακρινή απόσταση, στο 36′ ο Τσιντώντας έδιωξε εντυπωσιακά μετά από προσπάθεια του Μπουκαρί και στο 43′ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Μάνταλου στην περιοχή. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι των Σλοβάκων και στη συνέχεια απόμακρύνθηκε από τους παίκτες της Τρεντσίν. 

“Κιτρινόμαυρα” λάθη

Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός, ο Καρντόσο έκανε αρκετές αλλαγές και η ΑΕΚ διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο. Στο 55′ ο Σιμόες απείλησε με μακρινό σουτ, ενώ στο 59΄ο Δικέφαλος έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Κλωναρίδη. Μετά από πάσα του Μάνταλου, ο Κλωναρίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο τερματοφύλακας της Τρεντσίν έδιωξε εντυπωσιακά τη μπάλα.

Στο 72′ ο Σιμάο έκανε εντυπωσιακό σουτ και είδε τον τερματοφύλακα των Σλοβάκων να διώχνει τη μπάλα, ενώ στο 78′ η Τρεντσίν άνοιξε το σκορ. Μετά από λάθος του Παουλίνιο, ο Κολίν έκλεψε τη μπάλα και ο Ντεπέτρις με πλασέ έκανε το 1-0. 

Σε αντεπίθεση της ΑΕΚ στο 83′, ο Κλωναρίδης έκανε δυνατή πάσα για τον Γιακουμάκη, ο οποίος δεν πρόλαβε να πάρει τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα των Σλοβάκων, ενώ στο 87ο λεπτό η Τρεντσίν εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος των “κιτρινόμαυρων” και ο Μπουκαρί με πλασέ έκανε το 2-0. 

Η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μετά από εξαιρετική πάσα του Μάνταλου, ο Κλωναρίδης γύρισε τη μπάλα στον Μπότο και ο νεαρός σκόραρε για την Ένωση. 
 

ΑΕΚ – Τρεντσίν   1-2
Σκόρερ: 90′ Μπότος – 78′ Ντεπέτρις, Μπουκαρί 87′

ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Τσιντώτας (46′ Μπάρκας), Παουλίνιο, Οικονόμου (46′ Βράνιες), Τσιγκρίνσκι (46′ Σβάρνας), Χουλτ (66′ Λόπες), Σιμάο (79′ Μπότος), Κρίστιτσιτς (46′ Σιμόες), Ντέλετιτς (46′ Κλωναρίδης), Σαμπανάτζοβιτς (46′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Λιβάϊα (66′ Γιακουμάκης)

Τρεντσίν (Ματίας Κόλερ): Σέμρινετς, Ρούμπεν, Σούλεκ, Λάτσκο, Σκοβάϊσα, Ρόγκουλιτς, Κούλβαϊκ, Σουμπάιρου, Μπουκαρί, Κορίν, Ντεπέτρις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.