Παντελίδης: "Θα παρουσιάσουμε αυτό που πρέπει, όταν πρέπει"

Οι δηλώσεις του προπονητή του Αρη μετά το τέλος του φιλικού με την Αϊντχόφεν.
Δημοσίευση: 12/07/2019 - 22:49
Ο Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος του φιλικού του Αρη με την Αϊντχόφεν (ήττα για τους Κίτρινους με 3-0) στάθηκε σε κάποια πράγματα που είδε να γίνονται καλύτερα. Επίσης αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση αρκετών παικτών για διάστημα περίπου μιας ώρας. 
Στην αρχή είπε: "Αν το ζητούμενο σε μια προετοιμασία είναι να έχει η ομάδα πρόοδο, αυτό συνέβη. Μέχρι το 50’ η ομάδα ήταν πολύ καλά στημένη μέσα στο γήπεδο και αν έχει σημασία το σκορ, μέχρι εκείνο το σημείο εμείς θα ήμασταν που θα πρέπει να προηγούμασταν".
Πρόσθεσε: "Βλέπω μια πρόοδο στην ομάδα, η οποία την τελευταία βδομάδα είναι πιο γρήγορη. Ασφαλώς και θέλουμε ακόμα δουλειά, αλλά φανταστείτε πως ήταν η ομάδα πριν από 10 μέρες και πως ήταν σήμερα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε αυτό που πρέπει, όταν πρέπει".
Ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση παικτών για μια ώρα και είπε: "Θα πρέπει να αρχίσει να υπάρχει μια ομοιογένεια, να συνηθίσουν τα παιδιά να παίζουν πάνω από 60-70 λεπτά, οπότε πρέπει να αρχίσουν να φορτώνουν λεπτά συμμετοχής".
Σε ερώτηση για το τι κρατάει από την προετοιμασία στην Ολλανδία απάντησε: "Θα ήθελα να κρατήσω την σοβαρότητα και την προσπάθεια των παιδιών και δεν θα κρατούσα την ταλαιπωρία που είχαμε με τις αποστάσεις σε κάποια φιλικά. Προσωπικά το συμπέρασμα ειναι θετικό για την πορεία μας από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα…".