O Mεριά προειδοποιεί Σισέ: “Η Σενεγάλη είναι ευκολότερος αντίπαλος”

Ο "ερυθρόλευκος" εμφύλιος επί αιγυπτιακού εδάφους μεταξύ Μεριά και Σισέ φουντώνει μετά τις δηλώσεις του Τυνήσιου στόπερ.

Σενεγάλη και Τυνησία κοντράρονται απόψε στον ημιτελικό του Κόπα Άφρικα για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Παπέ Σισέ της Σενεγάλης ή ο Γιασίν Μεριά της Τυνησίας θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, με τον ηττημένο να απολαμβάνει μερικές μέρες ξεκούρασης πριν την επιστροφή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. 

Ο Γιασίν Μεριά ο οποίος είναι και ένας εκ των πρωταγωνιστών της Τυνησίας, αλλά και ολόκληρου του τουρνουά πρχώρησε σε δηλώσεις εν όψει του ημιτελικού αναφέροντας: “Η Σενεγάλη θα είναι ο ευκολότερος αντίπαλος από τους υπόλοιπους στπο Κόπα Άφρικα. Έχουμε παρόμοια φιλοσοφία με τη Σενεγάλη στον αγωνιστικό χώρο, ελπίζω ο θεός να μας δώσει τη νίκη. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με τη βοήθεια του θεού θα πάρουμε τη νίκη.”

Να σημιεωθεί πως ο Μεριά αρνήθηκε να μιλήσει γαλλικά στη συνέντευξη τύπου και έκανε δηλώσεις μόνο στα αραβικά. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στις 7 στο Κάιρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.