Δεν έδειξε ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς προετοίμασε την ομάδα του για το αυριανό φιλικό με τη Νότιγχαμ με ασκήσεις τακτικής. Άγνωστο αν θα επιλέξει ενδεκάδα "πρόβα" εν όψει Πλζεν!

Το “Γ. Καραϊσκάκης” θα φορέσει τα καλά του για να υποδεχτεί το φιλικό – γιορτή του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ το βράδυ της Τρίτης (21.30, NS1HD). Πρόκειται για το τελευταίο φιλικό ματς των “ερυθρόλευκων” πριν από τη δοκιμασία της Τρίτης απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (20.00. NS1HD). 

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ευχάριστα νέα στην προπόνηση της Δευτέρας, καθώς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα βρέθηκε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να πάρει τον μέσο από τη Γουινέα στην αποστολή του αυριανού ματς, κάτι που δείχνει το βαθμό ετοιμότητας του Καμαρά, ο οποίος έχει υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. 


Από εκεί και πέρα οι Χιλάλ Σουντανί και Γιουσούφ Ελ Αραμπί θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο ματς με την αγγλική ομάδα. Ο Σουντανί προφυλάχθηκε στην προετοιμασία, όμως είναι σαφώς πιο έτοιμος από τον Ελ Αραμπί, ο οποίος με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η παρουσία τους στο αυριανό παιχνίδι, θα κρίνει πολλά σε σχέση με πιθανή χρήση τους και στο ματς του Πλζεν. 

Τα δύο ερωτηματικά του ρόστερ είναι οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ντανιέλ Ποντένσε, οι οποίοι έμειναν στα “πιτς” στα τελευταία φιλικά της Αυστρίας, με τον Μαρτίνς να επιχειρεί να τους αποφορτίσει. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυβε πως πρόκειται για δύο απολύτως βασικές επιλογές, στις οποίες θα έδινε φανέλες βασικών σε επικείμενο επίσημο ματς, ωστόσο πρέπει να δούμε αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο στην πράξη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ίσως επιλέξει να “θολώσει τα νερά” στο ματς με τη Νότιγχαμ, δείχνοντας εμπιστοσύνη στα συμπεράσματα που έβγαλε στα φιλικά με την Ντιναμό Κιέβου και το Αμβούργο, που είχαν επίσης έντονο αγωνιστικό χαρακτήρα. Η τελική επιλογή του παρτενέρ του Σεμέντο θα αποκαλθφθεί σε μεγάλο ποσοστό από το συγκεκριμένο παιχνιδι.    

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Μαρτίνς δούλεψε κυρίως πάνω σε φάσεις τακτικής, ενώ επέλεξε να μην “δείξει” την ενδεκάδα που θα επιλέξει για το ματς κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, οπότε η επιλογή σε κάποιες θέσεις θα αποφασιστεί τις ώρες πριν το ματς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φορτούνης, Βούκοβιτς και Χριστοδουλόπουλος, αλλά και οι Σισέ και Μεριά, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Άφρικα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.