Τελειωμένο του Ολιβέιρα, προχωράει του Βέρντε

Κίελτσε-Αποστολή: Γιώργος Βασιλείου. Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Νέλσον Ολιβέιρα. Σε καλό δρόμο και το θέμα του Βέρντε.
Δημοσίευση: 16/07/2019 - 01:32
Κίελτσε-Αποστολή: Γιώργος Βασιλείου.

Η ΑΕΚ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής καριέρας του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα έχει βρει σε όλα με την Ένωση και πλέον μετράει αντίστροφα για την άφιξή του στην Αθήνα.

Η ΑΕΚ και η πλευρά του παίκτη ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρεις στους όρους του διετούς συμβολαίου του Πορτογάλου φορ και πλέον θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ένωσης. 

Μέχρι την Παρασκευή ο Ολιβέιρα θα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τα ιατρικά τεστ και ακολούθως να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Βέρντε, η συνάντηση που είχε η πλευρά του παίκτη με τους "τζιαλορόσι" φαίνεται πως είναι θετική για την ΑΕΚ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει η ιταλική ομάδα άσκησε βέτο στους ατζέντηδες του Ιταλού προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal με την ΑΕΚ χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις και αυτομάτως να ενεργοποιηθεί και η συμφωνία των δύο συλλόγων. 

Μέσα στην ημέρα, την Τρίτη, η πλευρά του παίκτη αναμένεται να έχει νέα επαφή με τους ανθρώπους της Ένωσης προκειμένου να τελειώσει η υπόθεση με θετική κατάληξη για τους "κιτρινόμαυρους".