Ρώτησε και για Καμαρά η Άρσεναλ!

Οι "κανονιέρηδες" έχουν στο μικροσκόπιο Παπέ Σισέ και Μαντί Καμαρά. Σε επίπεδο βολιδοσκόπησης το ενδιαφέρον του συλλόγου.

Ο Παπέ Σισέ βρέθηκε στο επίκεντρο χθεσινού ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Άρσεναλ προτίθεται να δαπανήσει ποσό 10 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του, επενδύοντας στο ταλέντο του Παπέ Σισέ, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση λύσης στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Απ’ ό,τι φαίνεται οι “κανονιέρηδες” έχουν εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο την ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς έχουν ενδιαφερθεί και για την περίπτωση του Μαντί Καμαρά!

Ο μέσος του Ολυμπιακού έκανε μια εκπληκτική σεζόν, ερχόμενος από την Αζαξιό και τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και στα 22 του χρόνια, πρόκειται για το απόλυτα εξελίξιμο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ. Στο Κόπα Άφρικα δεν ξεχώρισε, ωστόσο ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο μπλοκάκι αρκετών σκάουτερ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, η Άρσεναλ έχει ενδιαφερθεί και για τους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι “κανονιέρηδες” έχουν βολιδοσκοπήσει την πλευρά που εκπροσωπεί τους Παπέ Σισέ και Μαντί Καμαρά, αλλά δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, θέλοντας να εξετάσουν τις απαιτήσεις τους σε σχέση και με άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζονται. 

Για τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές είχε εκφραστεί έκδηλο ενδιαφέρον την περασμένη σεζόν από Άουγκσμπουργκ (Σισέ) και Γουότφορντ (Καμαρά). Όπως είχατε διαβάσει πάντως από το novasports.gr, οι δύο παίκτες δεν “καίγονται” να φύγουν από τον Ολυμπιακό, καθώς εργάζονται σε ένα εξαιρετικό και δημιουργικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Αν βέβαια φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ μια σπουδαία πρόταση, ίσως τα δεδομένα αλλάξουν! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.