Μπαπτίστα: «Πιο κοντά στο πλάνο μας» (video)

Ο βοηθός του Μιγκέλ Καρντόσο, Νούνο Μπαπτίστα, μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου μετά το φιλικό με την Σταλ για την πορεία της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Ο βοηθός του Μιγκέλ Καρντόσο, Νούνο Μπαπτίστα, μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου μετά το φιλικό με την Σταλ για την πορεία της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Για το πώς νιώθει δουλεύοντας δίπλα στον Καρντόσο: «Νιώθω καλά, γιατί έχουμε τις ίδιες ιδέες για το ποδόσφαιρο, για τους παίκτες και για το τι θέλουμε. Συζητάμε γιατί θέλουμε να βάλουμε νέα πράγματα στην ομάδα και να βελτιωθούμε. Μου αρέσει γιατί είναι πολύ ανοικτός, μας κάνει να αισθανόμαστε σημαντικοί και είμαι πολύ ευχαριστημένος που δουλεύω με τον κόουτς».

Για το γεγονός ότι έδινε οδηγίες από την άλλη πλευρά του γηπέδου:
«Μερικές φορές είναι δύσκολο να μιλήσεις στους παίκτες που αγωνίζονται στην απέναντι πλευρά. Θέλαμε να δούμε περισσότερα πράγματα, όταν έχουμε ή όταν δεν έχουμε τη μπάλα. Στην προετοιμασία μπορούμε να το κάνουμε, στα επίσημα ματς είναι πιο δύσκολο. Θέλουμε να είμαστε κοντά στους παίκτες, να επικοινωνούμε και να τους υποστηρίζουε με τις πληροφορίες μας, για να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε κάθε στιγμή».

Για το αν η ομάδα είναι κοντά σε αυτά που ζητούν:
«Δουλεύουμε μαζί εδώ και τρεις εβδομάδες και δεν είναι εύκολο. Οι παίκτες δέχονται τις πληροφορίες μας, είναι ανοικτοί, ακούνε, ρωτούν, νιώθουν ότι είμαστε πάντα κοντά τους ώστε σιγά – σιγά να βελτιωνόμαστε. Στην αρχή δεν ήξεραν τίποτα για το παιχνίδι μας, τώρα είναι κοντά στο πλάνο μας. Είναι σημαντικό να είμαστε κοντά τους, να μιλάμε και να έχουμε μία κοινή γραμμή».

Για το τι γνώριζε για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο πριν έρθει:
«Ήξερα πολλά πράγματα, γιατί δούλεψα με προπονητές που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα και είμαι φίλος με άλλους που έχουν δουλέψει εδώ. Μίλησα μαζί τους. Ξέρω 10 ομάδες από το ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης, παρακολουθώ πολλά παιχνίδια από Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία , Γιουρόπα Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ. Δούλεψα με τους Πάουλο Μπέντο και Βίτορ Περέιρα και έχω φιλικές σχέσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς, τους ξέρω και μιλήσαμε πολλές φορές για το ελληνικό πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.