Ο Μεχία για τον φίλο του που δολοφονήθηκε (video)

Συγκλονίζει ο Αλφρέδο Μεχία του Πανθρακικού, μιλώντας στην κάμερα του Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα για τον αδικοχαμένο συμπατριώτη του Άρνολντ Περάλτα.

Συγκλονίζει ο Αλφρέδο Μεχία του Πανθρακικού, μιλώντας στην κάμερα του Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα για τον αδικοχαμένο συμπατριώτη του Άρνολντ Περάλτα.

Ο διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα, έπεσε νεκρός χθες από σφαίρες σε εμπορικό κέντρο, με τον παίκτη του Πανθρακικού να τονίζει συγκινημένος για την απώλεια του φίλου του, μετά το ματς με τον Ηρακλή:

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για την Ονδούρα. Ήταν συνάδελφος και φίλος, μεγαλώσαμε μαζί παίζοντας  από τις μικρές Εθνικές ομάδες, μέχρι την Εθνική ανδρών. 

Ειλικρινά δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έγινε στην Ονδούρα. Πάνω απ’ όλα εκτός από συμπαίκτης ήταν ένας άνθρωπος που γνώριζα και είναι πάρα πολύ δύσκολο. 

Δεν γνωρίζω γιατί έγινε αυτό, οι αρχές ήδη εξετάζουν την υπόθεση. Τα πράγματα είναι δύσκολα στην Ονδούρα με την εγκληματικότητα που υπάρχει. Ποτέ όμως δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα γινόταν κάτι τόσο ακραίο».

Δείτε τις δηλώσεις του Μεχία στο video του Νοvasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.