ΠΑΟΚ: Μία προπόνηση και Ολλανδία

Ο Δικέφαλος κάνει αύριο (Τετάρτη 17/7) προπόνηση που θα είναι η τελευταία στη Θεσσαλονίκη πριν την εκ νέου αναχώρηση για Ολλανδία.
Δημοσίευση: 16/07/2019 - 22:01
Μία ακόμη προπόνηση (Τετάρτη 17/7) θα κάνει ο ΠΑΟΚ πριν την εκ νέου αναχώρηση για την Ολλανδία για τη συνέχιση της προετοιμασίας. 
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση (16/7) του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: "Μετά το πρωινό φυσικής κατάστασης, το απόγευμα της Τρίτης ήταν η ώρα της τακτικής.
Το απογευματινό, προπονητικό… μενού περιελάμβανε ένα ακόμα ιδιαίτερο μάθημα από τον Αμπέλ Φερέιρα . Ο προπονητής του Δικεφάλου προσπαθεί συνεχώς να περάσει την φιλοσοφία του στους ποδσφαιριστές τους μέσα από διάφορες ασκήσεις.
Η δεύτερη προπόνηση της Τρίτης (16.07) είχε τουρνουά ποδοσφαίρου, με τους παίκτες να χωρίζονται σε ομάδες και να προσπαθούν να βγάλουν μέσα στο γήπεδο όλα όσα ζητούσε το τεχνικό επιτελείο.
Πέρα από τους Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια το ιατρικό δελτίο δεν έχει κάποια άλλα ονόματα.
Την Τετάρτη (17.07) θα διεξαχθεί πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία στις 09:30, η τελευταία πριν την αναχώρηση της ομάδας για Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας".