"Γκάζια" από Δώνη: "Όποιος δεν το κάνει σωστά, πηγαίνει για τρέξιμο"!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν διστάζει να επιβραβεύσει τους παίκτες του όταν εκτελούν σωστά μια άσκηση, ωστόσο φροντίζει να παρατηρήσει άμεσα τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όταν βλέπει λάθη και μάλιστα σε έντονο ύφος.
Δημοσίευση: 17/07/2019 - 00:18
Ιδιαίτερα απαιτητικός είναι στις προπονήσεις ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν διστάζει να επιβραβεύσει τους παίκτες του όταν εκτελούν σωστά μια άσκηση, ωστόσο φροντίζει να παρατηρήσει άμεσα τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όταν βλέπει λάθη και μάλιστα σε έντονο ύφος. 

Στην προπόνηση της Τρίτης, οι Πράσινοι δούλεψαν στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης και όταν οι παίκτες του Τριφυλλιού έκαναν για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έβαλε τις φωνές. 

"Όποιος δεν το κάνει σωστά, θα πηγαίνει αμέσως για τρέξιμο. Αν το κάνουμε αυτό σε αγώνα και χρειαστεί να σας παρατηρήσουμε δέκα φορές, τότε το χάσαμε το παιχνίδι", είπε κάποια στιγμή ο Δώνης, ενώ σε μια άλλη φάση παρατήρησε έναν παίκτη που δεν είχε καλό άλμα: "Ούτε επτάχρονο δεν πηδάει έτσι για κεφαλιά". 

Στην ίδια άσκηση ο Δώνης έκανε παρατηρήσεις σε ήρεμο ύφος στον Δημήτρη Σερπέζη, εξηγώντας στο νεαρό ποδοσφαιριστή το λάθος του και πως θα το διορθώσει.