Ο έλεγχος των παικτών της ΑΕΚ

Ενδεκάδα αλλαγών για την ΑΕΚ με την Σταλ Στάλοβα Βόλα, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δυναμική των "ρεζέρβων".

Ενδεκάδα αλλαγών για την ΑΕΚ με την Σταλ Στάλοβα Βόλα, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δυναμική των “ρεζέρβων”. 

Αθανασιάδης: Δεν είχε σταθερότητα στο παιχνίδι του. Από δική του λανθασμένη μπαλιά ξεκίνησε η φάση του γκολ. Είχε κάποιες λανθασμένες εξόδους σε στατικές φάσεις και όχι μόνο, ενώ είχε δύο σημαντικές αποκρούσεις.

Σταμούλης: Φιλότιμος, έτρεξε, πάλεψε, θέλησε να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Είχε κάποιες καλές ενέργειες, όμως στην τελική πάσα είχε θεματάκια. Γενικότερα όμως ήταν θετική η παρουσία του. 

Σβάρνας: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Προσπάθησε να κερδίσει τις μονομαχίες που αντιμετώπισε. Σε κάποιες τα πήγε καλά, σε κάποιες άλλες όχι. Έδειξε σε κομμάτια του παιχνιδιού να δείχνει “χαμένος”. 

Οικονόμου: Ήταν κυρίως ο παίκτης που επιχείρησε να παίξει τη μπάλα από την άμυνα. Είχε κάποιες καλές τοποθετήσεις στην άμυνα, ενώ υπέπεσε σε λάθη τα οποία δεν κόστισαν στην Ενωση.

Λόπες: Το πρώτο ενενηντάλεπτο για τον Πορτογάλο μετά από πολλούς μήνες. Πήρε πρωτοβουλίες, όμως δεν βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη. Δεν βγήκαν συνεργασίες με τον Σαρδέλη. 

Γαλανόπουλος: Μία ακόμα θετική εμφάνιση για τον αρχηγό της ΑΕΚ. Πολλά τρεξίματα, σταμάτησε αρκετές επιθέσεις των Πολωνών, ενώ είναι ουσιαστικά ο παίκτης που δημιουργεί το γκολ της ισοφάρισης.

Σαμπανάτζοβιτς: Ξεκινήσε καλά το ματς. Είχε ρυθμό, είχε ηρεμία, είχε σωστές μεταβιβάσεις. Από ένα σημείο και μετά κουράστηκε και υπέπεσε σε λάθη. 

Ντέλετιτς: Ο Καρντόσο περιμένε περισσότερα από τον Σέρβο, ο οποίος έδειξε κουρασμένος και εγκλωβισμένος. Έψαξε ενέργειες και συνεργασίες με Μπότο και Γιακουμάκη, όμως δεν είχαν θετική κατάληξη. Ψάχνει να βρει τα πατήματά του στο νέο ρόλο του στην ΑΕΚ. 

Μπότος: Και αυτός ξεκίνησε με ένταση το ματς, με τρεξίματα, με κίνηση χωρίς τη μπάλα. Έψαξε τις κάθετες προς τον Γιακουμάκη, αλλά δεν του βγήκαν. 

Σαρδέλης: Όπως και ο Λόπες έτσι και ο νεαρός δεν είχε καλές επιλογές στο επιθετικό κομμάτι. Είχε τρεξίματα, είχε δύναμη στο παιχνίδι του, βοήθησε ανασταλτικά, αλλά μέχρι εκεί. 

Γιακουμάκης: Ήταν κινητικός, έδειξε να ψάχνει και να θέλει το γκολ για να πάρει τα πάνω του. Είχε 2-3 τελικές όμως είτε δεν βρήκε εστία, είτε νικήθηκε από τον Πολωνό γκολκίπερ. 

Οι αλλαγές: 

Μάνταλος: Η ποιότητά του έκανε τη διαφορά σε ένα ακόμα ματς. Με το που μπήκε στο παιχνίδι άλλαξε η εικόνα της ΑΕΚ. Σκόραρε ξανά και έχασε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία για το 2-1. 

Σιμάο: Και αυτός βοήθησε στην αλλαγή του προσώπου της ΑΕΚ. Έψαξε το γκολ, όμως το φάουλ κατέληξε άουτ και η κεφαλιά αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Σταλ.

Κλωναρίδης: Έδωσε ρυθμό και ταχύτητα στην επίθεση της ΑΕΚ. Είχε ευκαιρία να σκοράρει για το 2-1. Πρόσθεσε μία ακόμα καλή εμφάνιση στα φιλικά της Πολωνίας. 

Βράνιες: Μπήκε και δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα. Όποια φάση του παρουσιάστηκε την… καθάρισε, όμως το σημαντικότερο είναι ότι έμεινε ήρεμος σε όλο το χρόνο που έπαιξε. 

Ζεράλντες: Μπήκε στο 74′ για να παίξει στον άξονα. Πήρε κάποιες ενέργειες, προσπάθησε να απειλήσει και να σκοράρει με σουτ, αλλά δεν βρήκε εστία. 

Τσιντώτας: Στο σημείο που μπήκε δεν χρειάστηκε να επέμβει. Η Σταλ δεν απείλησε την εστία του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.