Ο έλεγχος των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός λίγες μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, επικράτησε στο γεμάτο "Γ. Καραϊσκάκης" της Νότιγχαμ Φόρεστ. Το Novasports.gr αναλύει την επίδοση των παικτών!

To “οικογενειακό” φιλικό με την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ άφησε μια σαφή εικόνα για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς πριν τα ματς με τη Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για τη φιλοσοφία του φετινού Ολυμπιακού.

Σα

O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν είχε πολλή δουλειά απέναντι στην παθητική Νότιγχαμ των ελάχιστων τελικών, ωστόσο βρέθηκε σε ετοιμότητα όταν χρειάστηκε.

Ελαμπντελαουΐ

Ο Νορβηγός έδειξε πως έχει ξεπεράσει την κόπωση που τον επιβάρυνε στο τελευταίο διάστημα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία και ήταν γεμάτος ενέργεια σε άμυνα και επίθεση.

Σεμέδο

“Ηγετική” εμφάνιση στην άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι από τον Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι εξαιρετικός στον έλεγχο της μπάλας με τα πόδια και το απέδειξε σε ακόμα ένα ματς με περισσότερη πίεση από τους αντίπαλους επιθετικούς. 

Παπαδόπουλος

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να εμπιστεύεται την εμπειρία του Αβραάμ έναντι του ενθουσιασμού του Μπα για τα “καυτά” ματς με τη Βικτόρια Πλζεν. Ο Έλληνας αμυντικός ήταν εξαιρετικός στις τοποθετήσεις του, απέναντι βέβαια στην Νότιγχαμ που έφτανε με δυσκολία στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Τσιμίκας

Συνεχίζει με την ίδια ταχύτητα από την πολύ καλή προετοιμασία που έκανε. Αντοχή και ενέργεια για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, που χτες ήταν πιο συγκεντρωμένος και στην τελική προσπάθεια. 

Γκιλιέρμε

Είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στην προετοιμασία και συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο στο δρόμο για τη νέα σεζόν. Ο Βραζιλιάνος έκανε παραπάνω από τις δουλειές που του είχαν ανατεθεί στη μεσαία γραμμή, κόβωντας, οργανώνοντας, καλύπτοντας.

Μπουχαλάκης

Το ντουέτο του Γκιλιέρμε στα ματς προετοιμασίας ήταν νευρικός στο χτεσινό ματς με τη Νότιγχαμ και έκαν καποια μαρκαρίσματα που θα μπορούσαν να έχουν τιμωρηθεί σε επίσημο παιχνίδι. 

Ποντένσε

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μπορεί να μην ήταν ουσιαστικός, αλλά φάνηκε να βρίσκει την ενέργεια που του έλειψε στα ματς της προετοιμασίας. Δοκιμάστηκε και στον άξονα, ωστόσο δύσκολα θα προτιμηθεί ως “αντι-Φορτούνης”. 

Βαλμπουενά

Ο Γάλλος φτιάχτηκε από την παρουσία του κόσμου στο φαληρικό γήπεδο και στην πρεμιέρα του μπροστά στο ερυθρόλευκο κοινό ήταν μαγικός. Ένας αρτίστας που είχε διαρκή κίνηση στο χώρο σε έναν ελεύθερο ρόλο-πονοκέφαλο για τους αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει πολλά από τις στατικές φάσεις με τον τρόπο που εκτελούνται από τον Γάλλο. 

Μασούρας

Ο Γιώργος Μασούρας λειτουργεί ως “καμικάζι” στο ξεκίνημα κάθε παιχνιδιού, δίνοντας επιθετική ενέργεια στον Ολυμπιακό. Ήταν και πάλι μέσα στα γκολ και ευτύχησε να πετύχει το πρώτο του για φέτος. Είναι μια σταθερή αξία που κερδίζει θέση βασικού και τονώνει τον ελληνικό κορμό.

Γκερέρο

Ο Ισπανός πέτυχε δύο γκολ και έδωσε συνέχεια στη ρέντα της προετοιμασίας. Είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός αυτή τη στιγμή και η προσπάθεια αποκλεισμού της Πλζεν ξεκινάει από εκείνον στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Κίνηση εντός και εκτός περιοχής και επαφή με τα δίκτυα. 

​45′ ​Καμαρά

Ο​ “βιονικός” Καμαρά λίγες μέρες μετά το Κόπα Άφρικα είναι παρών στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Παραλίγο να ξεφύγει σε μια φάση με αντίπαλο της Φόρεστ. Προσθέτει μια σημαντική λύση στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Πειραιά, σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο.

​68′ Ελ Αραμπί

Ή​ρθε κοντά στο πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, δείχνοντας με δύο απλές κινήσεις τη στόφα του σκόρερ που διαθέτει. Είχε ενέργεια στα λεπτά που αγωνίστηκε, αλλά ο Γκερέρο τον κερδίζει στο πιθανό ερωτηματικό της ενδεκάδας​​​.

​78′ ​Ραντζέλοβιτς

Τ​ο θράσος του Σέρβου είναι η υπογραφή του. Σε κάθε ματς, ανεξαρτήτως αν διεξάγεται στα… χωράφια του Γκνιεβίνο ή στο κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Ραντζέλοβιτς δίνει το 101%. Έφτασε κοντά σε ασίστ και γκολ, δύσκολα δεν θα μείνει στο ρόστερ. 

​68′ ​Μπρούνο

Ο​ Βραζιλιάνος δεν ξεχώρισε στα λεπτά που αγωνίστηκε. Άφησε ημιτελή μια αντεπίθεση με καλές προυποθέσεις. 

​84′ ​Τζολάκης​

H συμμετοχή του Κωνσταντίνου Τζολάκη στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας είχε τη δική της σημασία. Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβράβευσε με αυτόν τον τρόπο τον πιστιρικά, που έζησε την εμπειρία κάτω από τα γκολπόστ στο γεμάτο “Γ. Καραϊσκάκης”. 

Αγωνίστηκαν και οι…

​(72′) ​Μπα,​ (72′)​ Τοροσίδης,​ (78′)​ Κούτρης,​ (81′)​ Ντουρμισάι,​ (81′)​ Ανδρούτσος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.