Σφραγίστηκαν τα εισιτήρια για τα play off

Με τον κόσμο στο πλευρό της θα δώσει τα τρία εντός έδρας ματς των play off του πρωταθλήματος η ΑΕΚ. Ο Ανδρέας Δημητρέλος κατάφερε να σφραγίσει τα εισιτήρια της Ένωσης, καθώς βρήκε λύση με την Εφορία.

Με τον κόσμο στο πλευρό της θα δώσει τα τρία εντός έδρας ματς των play off του πρωταθλήματος η ΑΕΚ. Ο Ανδρέας Δημητρέλος κατάφερε να σφραγίσει τα εισιτήρια της Ένωσης, καθώς βρήκε λύση με την Εφορία, στην οποία βρέθηκε και το πρωί της Παρασκευής. Ο πρόεδρος της Ένωσης είχε συνάντηση με τους υποδιευθυντές της ΦΑΕ Αθηνών και τους έπεισε να σφραγίσει η Ένωση τα εισιτήριά της, για τους εντός έδρας αγώνες.

Ο Δημητρέλος ξεκαθάρισε πως είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να εκδώσει εισιτήρια για τους συγκεκριμένους αγώνες, προκειμένου να μπορέσει να βάλει χρήματα στα ταμεία της και να πληρώσει τις υποχρεώσεις της στην Εφορία. Ο Δημητρέλος στηρίχθηκε στο ότι θα δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.

Όπως τόνισε με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πληρωθεί και η δόση του Μαΐου για το άρθρο 44, η οποία φτάνει τα 1,25 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά, η Ένωση θα σφραγίσει περίπου 70 χιλιάδες εισιτήρια για τις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.