Πρωτοβουλίες Νικολαΐδη

Έντονη δραστηριοποίηση από την πλευρά του Ντέμη Νικολαΐδη παρατηρείται τις τελευταίες μέρες προκειμένου η ΑΕΚ να ξεπεράσει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Έντονη δραστηριοποίηση από την πλευρά του Ντέμη Νικολαΐδη παρατηρείται τις τελευταίες μέρες προκειμένου η ΑΕΚ να ξεπεράσει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, είχε σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, επαφές στην εφορία Αθηνών προκειμένου να διακομιστεί το χρέος των «κιτρινόμαυρων» και να εξασφαλιστεί η ενημερότητα.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης βρέθηκε στα γραφεία της ΦΑΕ Αθηνών στη λεωφόρο Κηφισίας και συναντήθηκε με τον διευθυντή Σταύρο Καββαδία, προκειμένου να συζητήσουν για τις οφειλές του συλλόγου προς το Δημόσιο.
Πρόθεση του πρώην προέδρου της Ενωσης είνα να διακανονίσει εκείνος τις οικονομικές εκκρεμότητες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, προκειμένου να μην έχει και ο ίδιος προβλήματα καθως είναι γνωστό ότι είναι υποθηκευμένη η προσωπική του περιουσία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση οποιουδήποτε διακανονισμού μεταξύ της εφορίας και της Εταιρίας, είναι η πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών και μία από αυτές είναι το άρθρο 44. Ο «δικέφαελος» οφείλει 1,25 εκατ. ευρώ στην Εφορία και ο Νικολαΐδης είπε στον κ. Καββαδία: «Μη σε απασχολεί η δόση για το άρθρο 44, θα την πληρώσω εγώ τον επόμενο μήνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.