“Έτοιμοι” για τα πλέι οφ

Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης των πλέι οι Στέφανος Αθανασιάδης, Γρηγόρης Μάκος, Σαριέγκι και Ανδρέας Τάτος μίλησαν για το προσεχές μίνι πρωτάθλημα που αναμένεται να ξεκινήσει στις 2 Μαΐου.

Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης των πλέι οι Στέφανος Αθανασιάδης, Γρηγόρης Μάκος, Σαριέγκι και Ανδρέας Τάτος μίλησαν για το προσεχές μίνι πρωτάθλημα που αναμένεται να ξεκινήσει στις 2 Μαΐου. Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν την ομάδα τους.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών:

Αθανασιάδης: “Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Είναι σημαντικό που ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με 4 βαθμούς. Το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Είναι καλό που ξεκινάμε στην έδρα μας και θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας”.

Σαριέγκι: “Είναι δύσκολο να παίξεις 6 παιχνίδια σε 18 μέρες αλλά είναι θετικό ότι ξεκινάμε με 4 βαθμούς”.

Μάκος: “Οι τελευταίες δεν ήταν ικανοποιητικές. Είχαμε πολλές απουσίες. Στο πρώτο παιχνίδι που είναι στην Τούμπα είναι από τα πιο δύσκολα, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει εντός με τον Ατρόμητο. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Είμαστε σε μία αβεβαιότητα και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Θέλουμε να υπάρξει μια λύση και καλύτερες μέρες. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει τη σημασία”.

Τάτος: “Εμείς έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Φτάσαμε ψηλά στο πρωτάθλημα και μπορούμε να παίξουμε στα play offs”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.