Κωστένογλου σε Κάρλος: “Τα παπούτσια σου και στον πρόεδρο”

Ο Κάρλος ζήτησε άδεια και ο Νίκος Κωστένογλου τον έστειλε στη διοίκηση. "Είμαι σίγουρος ότι θα βγούμε πρώτοι", τόνισε ο τεχνικός στους παίκτες.

Στον πρόεδρο έστειλε τον Κάρλος ο Νίκος Κωστένογλου με αφορμή την άδεια που είχε ζητήσει ο Ισπανός. Ο τεχνικός της Ενωσης θέλει όλοι οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά αυτή την εβδομάδα πριν τα πλέι οφ, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για την πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος. Ο εκνευρισμός του Ελληνα προπονητή προήλθε γιατί ο Κάρλος είχε το μυαλό του στην άδεια και όχι να παραμείνει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στις προπονήσεις.

Ο Κωστένογλου πριν την έναρξη της προπόνηση θέλησε να μιλήσει στους παίκτες. Πριν ξεκινήσει την ομιλία ρώτησε τον Κάρλος αν ζήτησε άδεια την Παρασκευή και η απάντηση που πήρε ήταν θετική. Μετά τον ρώτησε ξανά αν ζήτησε άδεια και τη Δευτέρα, με την απάντηση να είναι και πάλι θετική. Τότε ο Κωστένογλου γύρισε στον παίκτη και του είπε να πάρει τα παπούτσια του και να πάει στον πρόεδρο της ομάδας.

Στη συνέχεια μίλησε στους παίκτες και εξέφρασε τη σιγουριά του πως η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. ” Ακόμα και πριν μπούμε στο γήπεδο για να αρχίσουμε την προετοιμασία μας είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω αυτές τις ημέρες να δουλέψουμε όσο γίνεται καλύτερα. Το πιο βασικό είναι να παραμείνουμε ενωμένοι, όπως άλλωστε έχουμε κάνει εδώ και αρκετό καιρό, παρά τις αντιξοότητες. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας”.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν ο αδειούχος Τραϊανός Δέλλας και ο διεθνής Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Ο Κώστας Μανωλάς έκανε φυσιοθεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ ο Γιάννης Κοντοές ακολούθησε μέρος του προγράμματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.