Μποροβήλος: «Θέλουμε να μείνει ο Τσιώλης»

Την παραμονή του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης επιθυμεί ο Γιώργος Μποροβήλος.

Την παραμονή του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης επιθυμεί ο Γιώργος Μποροβήλος. Όπως υπογράμμισε ο ίδιος θα γίνουν οι απαραίτητες επαφές για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και εμφανίστηκε αισιόδοξος για αίσιο τέλος της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ο Μποροβήλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης». Αναλυτικά τόνισε:

Για τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε: “Χωρίς αμφιβολία ήταν μια θετική χρονιά, μια χρονιά που συνδυάστηκε από πολλές περιπέτειες το περασμένο καλοκαίρι. Βέβαια το γεγονός ότι η ομάδα έκανε την καλύτερη χρονιά της με βάση το περσινό καλοκαίρι είναι από μόνη της ένας οδηγός για να μας οδηγήσει την επομένη χρονιά σε καλύτερα πράγματα. Βέβαια, ευελπιστούμε ότι η ομάδα θα μπει σε μια καλή σειρά και με τις σωστές κινήσεις και με λίγη τύχη θα βλέπουμε μια καλύτερη ομάδα για την επόμενη σεζόν.”

Για το θέμα της παραμονής ή μη του Σάκη Τσιώλη: “Χωρίς περιστροφές. Από τη διοίκηση έχουμε τις καλύτερες προθέσεις προκειμένου να είμαστε μαζί και τη νέα χρονιά. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό που λέω. Δεν υπονοώ κάτι. Ξεκάθαρα λέω ότι πρόθεση μας είναι να είμαστε μαζί και σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε. Εμάς η πρόθεση μας είναι να συνεργαστούμε την επόμενη χρονιά. Είναι κάτι που θέλουμε. Θέλω να πιστεύω, ότι τίποτα δεν θα χαλάσει… Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη στη λογική και μόνο ότι δεν έχει κλείσει και από την στιγμή που δεν έχει κλείσει όλα είναι πιθανά.”

Για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του κ. Τσιώλη: “Στην πρόσληψη που έγινε του κυρίου Τσιώλη επικράτησε η λογική να δούμε από την αρχή και στο τέλος να κάτσουμε ξανά στο τραπέζι να τα ξαναδούμε. Δεν θα τα αφήσουμε στον αέρα. Να υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία, η οποία θα έχει ένα μεγαλύτερο βάθος, όμως το ποδόσφαιρο δεν αλλάζει, τα αποτελέσματα είναι αυτά που καθορίζουν το μέλλον των προπονητών σε μια ομάδα. Ξέρετε ότι όταν δικαιώνεται, όλα είναι καλά για τον προπονητή. Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, αρχίζουν οι μουρμούρες. Εμείς θα κοιτάξουμε για μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας, όμως στο ποδόσφαιρο όπως και στην ζωή η πράξη είναι αυτή που καθορίζει το μέλλον.”

Για το αν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, και με δεδομένο ότι λήγουν 9 συμβόλαια: “Σίγουρα θα έλεγα ότι είναι και κάποια συμβόλαια τα οποία λήγουν. Από εκεί και πέρα ο προπονητής έχει το πλεονέκτημα να γνωρίζει την ομάδα, να μην κάθεται να την βλέπει από dvd. Να σας θυμίσω ότι δούλεψε σχεδόν για ένα χρόνο στην ομάδα, ξέρει από πρώτο χέρι που πονάει και που πρέπει να ενισχυθεί. Εύχομαι να το πιάσουμε από τα μαλλιά αυτό το πλεονέκτημα και οι πράξεις να δείξουν ότι οι κινήσεις που θα γίνουν, θα είναι οι σωστές προκειμένου να δούμε ακόμα καλύτερες ημέρες. Πραγματικά είχαμε μια καλή χρονιά, είδαμε νίκη στην Τούμπα, νίκη στην Τρίπολη επί του Ολυμπιακού, είχαμε καλές εμφανίσεις. Δυστυχώς δεν επιβραβεύτηκαν με την είσοδο στον τελικό. Είχαμε την ατυχία να παίξουμε από το 5ο λεπτό με δέκα παίκτες, καταφέραμε και το γυρίσαμε το παιχνίδι είχαμε άτυχες στιγμές, και δεν μπήκαμε στον προσεχή τελικό, που θα γίνει σε μια εβδομάδα, παρόλο που δεν χάσαμε σε ημιτελικούς. Θα ήταν πράγματι και η συμμετοχή αρκετή, που εγώ πιστεύω θα ήταν περισσότερο από μια συμμετοχή, να καταγραφεί μια  χρυσή σελίδα στην ιστορία του Αστέρα. Τώρα η τύχη μας το χρωστάει αυτό στην πορεία και κάποια στιγμή θα μας το δώσει.”

Για τους ημιτελικούς με τον Ατρόμητο: “Με την ευκαιρία δράττομαι να πω ότι ήταν συγκινητική η παρουσία του κόσμου. Εγώ είμαι από αυτούς που έχουν την άποψη ότι σε γενικές γραμμές η Τρίπολη και κυρίως οι φίλαθλοι του Αστέρα, στηρίζουν την ομάδα και τώρα που είχε αυτή την ατυχία είναι ακόμα πιο κοντά. Και για μας που είμαστε πιο κοντά στα πράγματα, η Τρίπολη είναι μια πόλη πολύ πιο μικρή από άλλες πόλεις όπως είναι η Λάρισα, το Αγρίνιο. Στη διοίκηση είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τον κόσμο ο οποίος έρχεται στο γήπεδο. Βέβαια θα θέλαμε να έρθουν ακόμα περισσότεροι στο γήπεδο. Μέσα από την εκπομπή σας θέλω να ευχαριστήσουμε τον κόσμο.”

Για την επίσκεψη της uefa στην Τρίπολη: “Χωρίς να θέλω να σπείρω υπέρμετρο ενθουσιασμό, θέλω να πω ότι με τις παρούσες συνθήκες, χωρίς ακόμα να έχουν ολοκληρωθεί τα αποτελέσματα των αδειοδοτήσεων κ.λ.π., ο Αστέρας με την 6η θέση την οποία κατέκτησε στο πρωτάθλημα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να αποκτήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο από αυτό το καλοκαίρι. Από τις πληροφορίες τις οποίες έχω. Ο Αστέρας θα μπορέσει να γευτεί ευρωπαϊκή συμμετοχή. Διάκριση σε ώριμο περιβάλλον, ο Αστέρας είναι 5 χρόνια στη Super League, μπαίνει του χρόνου στην 6η σεζόν. Πολλά πράγματα έχουν ωριμάσει για τον Αστέρα.”

Για το γεγονός ότι αν ο Αστέρας παίζει του χρόνου Ευρώπη, θα ξεκινήσουν νωρίς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας: “Είναι κάτι που το εξετάζουμε όσο πιο δυνατόν γρηγορότερα. Είναι το πρώτο που κοιτάζουμε, το αν και που θα συμμετέχουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι. Μια ομάδα που αρχίζει πολύ νωρίς, έχει προβλήματα. Θα το κοιτάξουμε να μην έχουμε προβλήματα… Και για αυτό υπάρχει σαφέστατη πρόθεση να κλείσουμε μέσα στην εβδομάδα και το θέμα του προπονητή.”

Υπάρχουν και άλλες ομάδες ακολουθούν την Δικαστική οδό για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα τους (π.χ. Παναιτωλικός). Αυτό που έκανε πέρυσι ο Αστέρας άλλαξε τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο;”Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιζόμαστε συμφέροντα της ομάδας μας. Να θυμίσω ότι στο κομμάτι αδειοδοτήσεων, δεν προβλέπεται υποβιβασμός, αλλά μη μεταγραφές και ανανεώσεις, παρά μόνο σε ποδοσφαιριστές έως 22 ετών. Δεν θα ήθελα να προεξοφλήσω όμως την προσπάθεια κάθε διοίκησης να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας της. Η κοινή λογική λέει ότι όλοι πρέπει να έχουν κοινές συνθήκες ανταγωνισμού και ίδιους κανόνες. Όχι στον αθέμιτος ανταγωνισμός. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε και να εφαρμόσουμε…”

Για τα νέα παιδιά που έπαιξαν με τον Πανιώνιο (Γεωργακόπουλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας): “Οι ακαδημίες είναι λίγων ετών, δεν είναι πολλά χρόνια, είναι μόλις 5. Το γεγονός ότι αγωνίστηκαν 3 ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι αυτή την ευκαιρία να την αρπάξουν και άλλα παιδιά, είτε είναι Αρκαδόπουλα είτε όχι. Είναι χαρά και δική μας. Μακάρι και άλλα παιδιά του Αστέρα να συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα…”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.