Θετικός ο Άρης, ψάχνεται ο Ατρόμητος (videos)

Ο Άρης στο ''ζεστό'' Κλεάνθης Βικελίδης εμφανίστηκε πιο έτοιμος από τον Ατρόμητο και πήρε φιλική νίκη (2-1) στην πρόβα των δύο ομάδων εν όψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Ο Άρης στο ”ζεστό” Κλεάνθης Βικελίδης εμφανίστηκε πιο έτοιμος από τον Ατρόμητο και πήρε φιλική νίκη (2-1) στην πρόβα των δύο ομάδων εν όψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Πρώτο ημίχρονο

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά και για τις δύο ομάδες, ο Άρης προσπαθούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και είχε την κατοχή αλλά όχι και την ουσία. Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά με τον Ντιγκινί να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Μέγερι να μπλοκαρει με διπλή προσπάθεια. Νέο σουτ για τον Άρη με τον Μπάσα να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ούγγρου τερματοφύλακα.

Γκολ ο Άρης (1-0)

Στο 25ο λεπτό ο Άρης άνοιξε το σκορ με το αυτογκόλ του Γούτα. Ο Ντιγκινί έβγαλε τη σέντρα για τον Ιντέγε και ο Έλληνας στόπερ στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγερι.

Ο Ατρόμητος δεν είχε σουτ, μέχρι το 28ο λεπτό όπου ο Ουγκράι δοκίμασε απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ που βρήκε στο τοίχος…Κατοχή για τον Άρη (63%) με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να αλλάξει πάνω από τρεις πάσες.Ο ρυθμός έπεσε, ο Άρης συνέχιζε να έχει την πρωτοβουλία, κυκλοφορούσε με άνεση την μπάλα, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί απειλητικές καταστάσεις για την εστία του Μέγερι.

Δεύτερο ημίχρονο

Περίπου ίδιο το σκηνικό και στην επανάληψη, ο Άρης είχε την κατοχή και ο Ατρόμητος περίμενε στο μισό γήπεδο χωρίς ωστόσο να απειληθεί ιδιαιίτερα.

Όμορφη στιγμή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ούμπιδες να αποθεώνεται από τους φίλους του Άρη πηγαίνοντας στον πάγκο. Ο Αναστασίου έκανε αλλαγές περνώντας στο ματς τους Ν’Σικουλού, Ρόσα και Κορτ, στις θέσεις των Βέλλιου, Ουγκράι και Ούμπιδες αλλάζοντας τοπρόσωπο των φιλοξενούμενων που ανέβασαν την απόδοσή τους. Μετά τον Σουηδό Σούντγκρεν, που πήρε μία πρώτη γεύση από Κλέανθης Βικελίδης, και ο Λούκας Σάσα με τον ΝΤουάρτε  έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη.

Γκολ ο Άρης (2-0)

Στο 58ο ο Ιντέγε μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή, έβαλε στοπ ο Μάντσον και γλίτωσε τον Ατρόμητο.Στο 67ο λεπτό ο Φετφατζίδης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή αξιοποιώντας την ταχύτητα του, προσπέρασε τον Κιβρακίδη που τον ανέτρεψε κερδίζοντας πέναλτι. Ο Ιντέγε ανέλαβε την εκτέλεση και διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων με τον Νιγηριανό να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.




Γκολ ο Ατρόμητος (2-1)

 Τρία λεπτά αργότερα Μανούσος και Ν’Σικουλού συνδυάστηκαν εξαιρετικά με τον Έλληνα επιθετικό να πλασάρει άψογα τον Κούεστα που μέχρι εκείνο το λεπτό ήταν θεατής στον αγώνα. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και δεν έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά. Αξιόλογες φάσεις δεν υπήρξαν μπροστά από τις δύο εστίες με τον Άρη να κερδίζει σχετικά εύκολα.



Κίτρινες: Βέλλιος (19′), Χαρίσης (51′), Κόρχουτ (64′), Σάσα (90′)

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (Σάσα), Βέλεθ(Δεληζήσης), Κορχούτ (Τσαγκαλίδης), Ροζ (Σόουζα), Σούντγκρεν, Ματίγια (Μπακούτσης), Ντιγκινί, Τόνσο (Κωνσταντινίδης), Φετφαζίδης (Ντουάρτε), Ιντέγε (Μαρτίνες)

Ατρόμητος (Αναστασίου):Μέγερι (Θεοδωρακάκης), Γούτας, Ρισβάνης (Καχίλα), Κιβρακίδης, Κατράνης, Χαρίσης (Γαρουφαλλιάς), Μάντσον (Νάτσος), Ούμπιδες, Ουγκράι (Ρόσα), Μανούσος (Κωτσόπουλος), Βέλλιος (Ν’Σικουλού)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.