Υψηλότατοι ρυθμοί με το… καλησπέρα (photos)

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας

Δύσκολη μέρα για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, όπως τέτοια είναι κάθε ανάλογη που περιλαμβάνει σημαντική μετακίνηση και αγωνιστική δράση. Αυτήν τη φορά, η ομάδα επέστρεψε στην Ολλανδία για το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας σ’ έναν τόπο οικείο σ’ αυτόν από την εκεί παρουσία του και τα προηγούμενα καλοκαίρια, το Χορστ.
Λίγες ώρες μετά την άφιξη σε ολλανδικό έδαφος, ο Αμπέλ Φερέιρα με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο. Προθέρμανση, φυσική κατάσταση, ασκήσεις με μπάλα σε μικρό εμβαδό αποτέλεσαν το … ορεκτικό για να μπουν λίγο μετά στο κυρίως μενού την … τακτική.
Ο Πορτογάλος τεχνικός χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε τέσσερις ομάδες, που ανά ζευγάρι εξασκήθηκαν τόσο στην ανασταλτική όσο και στην επιθετική λειτουργία με σημεία αναφοράς την ασφυκτική πίεση από τα πρώτα μέτρα δημιουργίας του αντιπάλου αλλά και τη διαδικασία ορθολογικής ανάπτυξης από την άμυνα.
Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων οι Κρέσπο – Σφιντέρσκι τρόμαξαν τους ανθρώπους της ομάδας καθώς βρέθηκαν πεσμένοι στο έδαφος με έντονους πόνους αλλά για διαφορετικούς λόγους, ωστόσο όπως – αρχικά – αποδείχτηκε ήταν κάτι το επιπόλαιο και για τους δυο.

Τον επίλογο έγραψε το κλασικό «οικογενειακό διπλό». Από τη μια βρέθηκαν οι Ζίβκοβιτς (Πασχαλάκης), Ροντρίγκο, Χατζηισαΐας, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Μίσιτς, Ντόουγκλας, Ζαμπά, Στοχ, Μπίσεσβαρ, Άκπομ κι από την άλλη οι Μελίσσας, Μάτος, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Κάτσε, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Πέλκας, Σφιντέρσκι.

Στο γήπεδο βρέθηκαν κάνοντας ατομικό οι Βέρνμπλουμ, Λάμπρου, Γαϊτανίδης, Τσιγγάρας, ενώ στο γυμναστήριο έμειναν οι Βιεϊρίνια – Μαουρίσιο.
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, στις 10.00 και στις 17.30 αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.