Τσιώλης: «Απόλυτα ικανοποιημένος»

Ευχαριστημένος με την έως τώρα συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης.
Δημοσίευση: 19/04/2012 - 15:08

Ευχαριστημένος με την έως τώρα συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην πορεία των Αρκάδων στο εφετινό πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος.

Αρχικά, ο Τσιώλης τόνισε στο «arcadia-sports»: «Καταρχάς, το κυνήγι του ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, δίνει έξτρα κίνητρο για τον αγώνα της Κυριακής. Αν το πετύχουμε αυτό, για την ομάδα θα σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Μαζί με την έκτη θέση, που είναι η καλύτερη του Αστέρα στην Σούπερ Λίγκα, πλέον θα έχουμε κάτι ουσιαστικό, κάτι χειροπιαστό. Αυτό έλεγα και για τον τελικό Κυπέλλου, δεν θα ήταν μόνο η συμμετοχή, θα ήταν ότι θα γράφαμε ιστορία.

Έτσι και τώρα ο Αστέρας θα πρέπει το ρεκόρ που προσπαθεί να πετύχει, να το χρησιμοποιήσει για του χρόνου, να το περάσει και στους παίκτες που θα έρθουν. Όχι να θέτει από την πρώτη αγωνιστική σώνει και καλά ως στόχο την παραμονή. Μακάρι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον Πανιώνιο, να φτάσουμε τους 45 και να ξεπεράσουμε τους 44 της πρώτης χρονιάς του Αστέρα στην Σούπερ Λίγκα και να έχουμε πια ένα μέτρο σύγκρισης.

Όσο για εμένα, θα είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Θα είναι η επιβεβαίωση ότι κάναμε με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά μας. Σίγουρα έχουμε πικρία που δεν περάσαμε στον τελικό, κάτι που μπορούσε να γίνει βάσει της απόδοσης στους δύο αγώνες. Αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από τη συνεργασία με τη διοίκηση, αλλά και από το πώς με αγκάλιασε ο κόσμος. Όλα αυτά βέβαια, προέκυψαν και μέσα από το αποτέλεσμα».