Σούντγκρεν: “Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο”

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν τόνισε πως έμεινε εντυπωσιασμένος από την παρουσία των φιλάθλων του Άρη στη φιλική νίκη 2-1 επί του Ατρομήτου και υπογράμμισε πως ανυπομονεί για τη συνέχεια.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν τόνισε πως έμεινε εντυπωσιασμένος από την παρουσία των φιλάθλων του Άρη στη φιλική νίκη 2-1 επί του Ατρομήτου και υπογράμμισε πως ανυπομονεί για τη συνέχεια. Ο Σουηδός παίκτης εμφανίστηκε αισιόδοξος, εν όψει των αναμετρήσεων με την ΑΕ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League. Αναλυτικά δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού με τον Ατρόμητο:

Για την πρώτη του εμπειρία: «Είδα ότι πολύς κόσμος ήρθε σήμερα, σε ένα φιλικό ματς. Είμαι εντυπωσιασμένος. Ανυπομονώ για το επίσημο ματς. Ήταν ένα φιλικό ματς, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε, ήταν σημαντικό. Σε μία εβδομάδα παίζουμε επίσημο ματς και μέσα από αυτές τις νίκες χτίζεται ο χαρακτήρας της ομάδας». 

Για τη συνεργασία του με τον Φετφατζίδη: «Ήταν το πρώτο ματς, έπρεπε να δω τις κινήσεις όλων. Χρειάζεται χρόνος για να τους μάθω, με μία εβδομάδα ακόμα προπονήσεων θα είναι καλύτερα. Σήμερα περισσότερο είχα το μυαλό μου στην άμυνα. Ήταν σημαντικό για μένα. Με τον καιρό θα βοηθήσω και επιθετικά». 

Για την προσαρμογή του στην ομάδα και το γεγονός πως έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση: «Είμαι εδώ γιατί είμαι επαγγελματίας. Σήμερα έτρεξα πολύ στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ένιωσα την ζέστη, γιατί έχει αρκετή εδώ, το ανώτερο 25 βαθμούς στην Σουηδία. Πρέπει να βρω τον ρυθμό μου». 

Για το τι θα παίξει ρόλο με γνώμονα την εμπειρία του στα ματς με την ΑΕΛ: «Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάξεις πρώτα την άμυνα. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, έχουμε την ποιότητα. Αν είμαστε συμπαγής στην άμυνα, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.