Διήμερο αγάπης στα Σπάτα

Διαφορετικό χρώμα πήραν οι εγκαταστάσεις της ΑΕΚ το προηγούμενο διήμερο από την επίσκεψη παιδιών.

Διαφορετικό χρώμα πήραν οι εγκαταστάσεις της ΑΕΚ το προηγούμενο διήμερο από την επίσκεψη παιδιών.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

«Oι εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα πήραν διαφορετικό χρώμα το περασμένο διήμερο από τις επισκέψεις των παιδιών που συμμετέχουν στο «Τσίρκο», στη θερινή κατασκήνωση του συλλόγου γονέων του Ειδικού Σχολείου Νέας Μάκρης που τα τέσσερα τελευταία χρόνια προσφέρει στιγμές χαράς και μη κατευθυνόμενης παρέμβασης σε παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές. 

Η κατασκήνωση εδρεύει σε γειτονικό κτήμα, πολύ κοντά στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.
Περίπου 40 παιδιά μαζί με τους συνοδούς και τους γονείς τους βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας την Τετάρτη και την Πέμπτη και γνώρισαν από κοντά τον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ. Ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας και συνάντησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που είναι και η δική τους ομάδα, αφού τα περισσότερα παιδιά είναι φίλοι της ΑΕΚ! Ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές «παραστάσεις» που έδωσε αυτό το ιδιαίτερο «Τσίρκο», λίγο πριν ολοκληρώσει τις δραστηριότητές του για το καλοκαίρι του 2019.

Η αρχή έγινε το πρωί της Τετάρτης, όταν τα παιδιά βρέθηκαν στους χώρους, στους οποίους ζει και κινείται καθημερινά η ομάδα της ΑΕΚ. Πέρασαν από τα αποδυτήρια, από το γυμναστήριο, από το εστιατόριο και από άλλους χώρους των εγκαταστάσεων της «μεγάλης» ομάδας και ακολούθησε η επίσκεψη σε αυτές της Ακαδημίας. Εκεί είδαν βίντεο με γκολ από αγώνες της ΑΕΚ και στη συνέχεια κατέβηκαν στο γήπεδο για να παίξουν ποδόσφαιρο. Ηταν ένα γεμάτο και απολαυστικό πρωινό που τελείωσε με την προσφορά δώρων από την ΑΕΚ σε κάθε παιδί.

Η μεγάλη μέρα, όμως, ήταν η Πέμπτη, όταν τα παιδιά επέστρεψαν στα Σπάτα μαζί με τους γονείς τους για να παρακολουθήσουν την προπόνηση και να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος χαιρέτισε όλα τα παιδιά. Οι στιγμές ήταν μοναδικές και τις απόλαυσαν και οι μεγάλοι οικοδεσπότες και οι μικροί επισκέπτες. Μια φιλία είχε γεννηθεί και το ραντεβού ανανεώθηκε για μια νέα συνάντηση στο μέλλον. 
Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα σε αυτή τη ζωή από το να μπορείς να χαρίζεις χαρά σε όλα τα παιδιά του κόσμου, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.