Έχει αποφασίσει με ποιους προχωράει

Ο Μάρκο Σίλβα εμφανίζεται αποφασισμένος να μειώσει δραστικά το ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα τους παίκτες της ομάδας.

Ο Μάρκο Σίλβα εμφανίζεται αποφασισμένος να μειώσει δραστικά το ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα τους παίκτες της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει παραδώσει ήδη στη διοίκηση της λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν και πλέον περιμένει τις εξελίξεις, έτσι ώστε να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ των “ερυθρολεύκων”. Η προσοχή θα πέσει στη μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί που υπάρχουν πολλές λύσεις και οι οποίες δε φαίνεται να καλύπτουν τον τεχνικό των “ερυθρολεύκων”. 

Ο Σίλβα φέρεται να έχει καταλήξει σε ποιους παίκτες θα στηριχθεί στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όσον αφορά στη συγκεκριμένη γραμμή και έχει εισηγηθεί να παραχωρηθούν οι υπόλοιποι, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε ως ελεύθερες μετεγγραφές. Ανάμεσα στους παίκτες, που θα αποχωρήσουν από του Ρέντη τις προσεχείς ημέρες είναι και ο Ερνάνι, ο οποίος ήταν επιλογή του Πορτογάλου το περασμένο καλοκαίρι, η οποία όμως δεν τον δικαίωσε. 

Τέλος, οι “ερυθρόλευκοι” ξεκαθαρίζουν πως θα γίνουν κινήσει για την ενίσχυση του ρόστερ, μόνο μετά τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ και εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο στην αγορά. Παράλληλα, η προσοχή των ιθυνόντων της ομάδας είναι στραμμένη και στην ελληνική αγορά, καθώς άπαντες θέλουν να συνεχίσουν την πολιτική που ακολουθούν οι Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια και η οποία τους θέλει να αποκτούν ότι καλύτερο υπάρχει στην εγχώρια αγορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.