Κατσουράνης για Κοεντράο: “Πολύ καλή και σημαντική μεταγραφή”

Οι δηλώσεις του Κατσουράνη για τον Πορτογάλο που είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Κατσουράνης ήταν μαζί με τον Φάμπιο Κοεντράο για δύο σεζόν συμπαίκτες στην Μπενφίκα. Ο Κατσουράνης μίλησε για τον Πορτογάλο που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ. 
Είπε: “Είναι μια πολύ καλή και σημαντική μεταγραφή ο Κοεντράο. Αυτό που τον χαρακτήριζε και τον έφτασε τόσο ψηλά είναι το ποδοσφαιρικό θράσσος. Εχει καλή τεχνική κατάρτιση, μπορεί να παίξει και ως αριστερός εξτρέμ. Ο Ζόρζε Ζεσούς τον καθιέρωσε ως αριστερό μπακ στην Μπενφίκα. Εχει εγωισμό και θέλει να αποδείξει πράγματα και θέλει να επιστρέψει στην Εθνική του”.
Είπε ακόμη: “Σαν όνομα δεν συζητάμε ότι είναι μεγάλο, θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Το να είσαι στη Ρεάλ λέει πάρα πολλά. Εχει καλές χρονιές, είναι έμπειρος, έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και αν είναι καλά από φυσική κατάσταση και δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, νομίζω πως θα δώσει πάρα πολλά στην ομάδα”.
Πρόσθεσε: “Δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί. Θα αφομοιώσει αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ πολύ γρήγορα. Είναι κλειστό παιδί, αν βρει το κατάλληλο περιβάλλον θα κάνει και πλάκες και θα είναι πιο χαλαρός”.
Είπε ακόμη: “Επειδή ο ΠΑΟΚ έχει Πορτογάλο προπονητή και παίκτες που μιλούν την ίδια γλώσσα, στον ΠΑΟΚ θα είναι το ιδανικό για τον Κοεντράο να κάνει ένα restart. Σίγουρα θέλει να φτάσει στο επίπεδο που ήταν πριν και έχει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να το κάνει και πρέπει να την πιάσει από τα μαλλιά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.