Θέλει να μείνει Τρίπολη ο Ναβάρο

Την παραμονή του στην Τρίπολη και τον Αστέρα επιθυμεί ο Τσίμο Ναβάρο, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Την παραμονή του στην Τρίπολη και τον Αστέρα επιθυμεί ο Τσίμο Ναβάρο, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο δεξιός μπακ της ομάδας της Αρκαδίας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του και την δουλειά που γίνεται στις τάξεις της, στην εφημερίδα “Sportday”.

“Ο στόχος μου είναι να μείνω εδώ, είμαι ευχαριστημένος, αλλά όλα τα θέματα είναι προς διαπραγμάτευση. Είμαι δανεικός από τη Βαλένθια, αλλά το πιο νορμάλ είναι ότι θα συνεχίσω εδώ. Εξαρτάται από τις διαπραγματεύσεις του Αστέρα και της Βαλένθια, υπάρχει, όμως, ήδη μια πρώτη συμφωνία. Το πιο πιθανό είναι ότι θα συνεχίσω εδώ”, είπε αρχικά.

Φυσικά αναφέρθηκε και στον προπονητή του, Σάκη Τσιώλη: “Εχει βοηθήσει όλους τους ποδοσφαιριστές για να εξελιχθούμε καλύτερα, έχει καταφέρει πολύ καλά αποτελέσματα και τελικά κατάφερε να σωθεί η ομάδα και να είναι σε μια πολύ καλή θέση, κάνοντας μια πολύ καλή πορεία στο Κύπελλο”.

Επίσης μίλησε και για τη φετινή πορεία της ομάδας: “Στην τελική φάση του πρωταθλήματος είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου και να εξελιχθώ και εγώ σαν ποδοσφαιριστής. Η ομάδα έκανε ένα καλό φινάλε και θα πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό. Το πού θα φτάσει δεν το ξέρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.