Φερέιρα: «Έχω παίκτες με πνεύμα νικητή» (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ έμεινε ο προπονητής του ΠΑΟΚ που -μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Σιντ Τρουίντεν- απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του.
Δημοσίευση: 20/07/2019 - 19:44
Ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν ικανοποιημένος μετά το τέλος του φιλικού του ΠΑΟΚ (νίκη με 4-0) επί της Σιντ Τρουίντεν. Κι αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: 
Για τα συμπεράσματά του από το φιλικό: "Είμαστε στον σωστό δρόμο το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν. Πρέπει να παθιαζόμαστε με τις αναχαιτίσεις μας όσο και με τα γκολ. Έχω δυνατούς παίκτες με πνεύμα νικητή και καταλαβαίνω ότι για αυτούς δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια αλλά παιχνίδια που θέλουν να κερδίζουν".
Είπε ακόμη: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες αλλά θέλουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και εσωτερικά για αυτό λέω ότι θέλουμε 2 ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να εναλλάσσω τους επιθετικούς".
Πρόσθεσε: "Οι εσωτερικές αλλαγές που κάνω είναι για να μπερδέψω τον αντίπαλο. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα όταν ήρθα ήταν να μιλήσω με όλους τους παίκτες, επίσης τους είπα ότι αν χρειαστεί να θυσιάσω κάποιον παίκτη αναφορικά με τη θέση του θα το κάνω".
Για τις μεταγραφές είπε: «Δεν έχω κάτι νεότερο για τον Κοεντράο εγώ είμαι εδώ και είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα που πρέπει να δημιουργήσω. Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι ότι θα φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Οι νικητές ποδοσφαιριστές κάνουν την καλή ομάδα όχι οι ακριβοί".
Για τον Ζίβκοβιτς είπε: «Θέλω να πω συλλυπητήρια από όλη την ομάδα στον Ζίβκοβιτς που έχασε τον πατέρα του".