Δώνης: «Χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά κακό παιχνίδι» (Video)

Ο Γιώργος Δώνης αναγνώρισε ελαφρυντικά στην απόδοση του Παναθηναϊκού, αλλά περίμενε περισσότερα από την ομάδα του.
Δημοσίευση: 20/07/2019 - 19:49
Videos που αξιζει να δείτε
Ο Γιώργος Δώνης αναγνώρισε ελαφρυντικά στην απόδοση του Παναθηναϊκού, αλλά περίμενε περισσότερα από την ομάδα του. 

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος: 
Θεωρώ ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι από την δική μας πλευρά, κάναμε πολλές λάθος πάσες. Δικαιολογείται σε ένα βαθμό από τα πολλά νέα πρόσωπα του πρώτου ημιχρόνου να μην υπάρχει συνοχή, αλλά και το άγχος του πρωτάρη είναι φυσιολογικό. Θέλαμε να τα δούμε αυτά τα παιδιά σε ένα φιλικό, πολλές φορές είναι δύσκολο όταν είναι όλοι μαζί οι νέοι παίκτες. Από την άλλη πλευρά όταν έγιναν οι αλλαγές είχαμε λίγο περισσότερη κατοχή της μπάλας, αλλά και πάλι το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, κάναμε πολλά λάθη, αλλά και με τις συνεχόμενες αλλαγές δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και το παιχνίδι. Γενικώς ήταν ένα παιχνίδι με χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά όχι καλό παιχνίδι από την δική μας πλευρά». 

Για το μικρό πρόβλημα στην δημιουργία των φάσεων: 
«Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Αυτό θα φανεί στην πορεία, γιατί μέχρι τώρα είχαμε δύο διαφορετικά φιλικά παιχνίδια, το πρώτο ήταν με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, ενώ αυτό το παιχνίδι αν δεν ακολουθούσε αυτό με τον Άγιαξ θα το χειριζόμασταν διαφορετικά. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάει κανείς για πρόβλημα στις τελικές προσπάθειες. 

Για την χρησιμοποίηση του Κολοβού: 
«Έχει κάνει προετοιμασία και είναι σημαντικό να μαθαίνει το πλάνο της ομάδας και να έχει επικοινωνία με τους συμπαίκτες του. Ήταν σημαντικό για αυτόν να πάρει το πρώτο τριαντάλεπτο». 

Για τις μεταγραφές: 
«Είναι μια διαδικασία που τη χειρίζεται ο Νίκος Νταμπίζας, ώστε να έρθουν οι ποδοσφαιριστές που θα συμπληρώσουν το ρόστερ. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, οι διαπραγματεύσεις είναι μια διαδικασία που δεν ξέρουμε πόσες μέρες θα διαρκέσουν».