Πρόβλημα με Ντίνα

Χωρίς τον Θανάση Ντίνα θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ το μεσημέρι της Δευτέρας ο ΟΦΗ
Δημοσίευση: 21/07/2019 - 21:37
Χωρίς τον Θανάση Ντίνα θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ το μεσημέρι της Δευτέρας ο ΟΦΗ. Ο μέσος της Κρητικής ομάδας αποχώρησε από το πρόγραμμα της Κυριακής με ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει θεραπεία.

Το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, έπειτα από το ρεπό που απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου το Σαββατο 20/7. Σήμερα (21/7) η ομάδα μας προπονήθηκε για πρώτη φορά στο αθλητικό κέντρο του Renesse, στο οποίο θα παραμείνει ο ΟΦΗ ως τις 31/7, όταν και θα πάρει την πτήση της επιστροφής για την Κρήτη.

Το πρωί της Κυριακής το πρόγραμμα διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες και περιείχε ασκήσεις δύναμης και τεχνικής, ενώ το απόγευμα περιλάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και αρκετή δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Θανάσης Ντίνας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.

Το πρωί της Δευτέρας (22/9) η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει οδικώς με προορισμό την πόλη EPE, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στις 15:00 (ώρα Ελλάδας), στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας, για το οποίο θα υπάρχει LIVE γραπτή ενημέρωση από το www.ofi1925.gr".