Ιδανική πρόβα πριν την αναχώρηση για Νότιγχαμ

Με σκορ 4-2, η ομάδα Κ19 Ολυμπιακού, επιβλήθηκε της αντίστοιχης του Πανιωνίου, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το ματς, αποτέλεσε ιδανική πρόβα των ερυθρόλευκων ενόψει της αναχώρησης την ερχόμενη Παρασκευή (26/7) για την Αγγλία και το προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (έως τις 9/8), κάτι που γίνεται για πρώτη φόρα σε επίπεδο Ακαδημιών στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται, πως κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε αγγλικό έδαφος, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, θα αντιμετωπίσει σε σπουδαία παιχνίδια προετοιμασίας τις Ρέντινγκ (27/7), Έβερτον (30/7), Σέφιλντ Γουένσντεϊ (31/7), Νότιγχαμ Φόρεστ (3/8), Μάντσεστερ Σίτι (6/8) και Άστον Βίλα (7/8).

Τα γκολ για τους γηπεδούχους, πέτυχαν οι Τσέλιος (45’, ασίστ Μαρίνος), Βοΐλης (49’, ασίστ Συρμής), Σουρλής (62’, ασίστ Βοΐλης), Τσάβος (88’, ασίστ Σουρλής), ενώ ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Μούντριχα και μείωσε σε 3-2 με τέρμα του Πίκουλα.

Η σύνθεση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο πρώτο ημίχρονο (Ρικάρντο Πέρες): Στουρνάρας, Μαρτίνης, Μποσκουΐδης, Κατσογιάννης, Ντουμάνης, Νικόλης, Σαπουντζής, Φέκας, Μαρίνος, Τσέλιος, Μπουλάρι.

Β’ ημίχρονο: Στουρνάρας (Παπαδούδης 71’), Κεραμίδας, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης, Τσάβος, Κασέμι, Νεοφυτίδης, Σουρλής, Κατσαβάκης, Συρμής, Βοΐλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.