Παιχνίδια τακτικής από τον πρόεδρο της Κάλιαρι (pic)

Οι δηλώσεις του προέδρου της ιταλικής ομάδας για τον Μπράνταριτς.

Τη δεδομένη ανάγκη του ΠΑΟΚ για άμεση ενίσχυση στη θέση του χαφ φαίνεται να γνωρίζουν πολύ καλά στην Κάλιαρι κι επί προσθέτως προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν προκειμένου να ανεβάσουν τα έσοδα της πώλησης του Φίλιπ Μπράνταριτς.
Η ιταλική ομάδα βιώνει ένα δύσκολο καλοκαίρι δεδομένου ότι χρειάστηκε να προχωρήσει σε σημαντικές πωλήσεις βασικών της ποδοσφαιριστών με συνέπεια η εικόνα της ομάδας να μην είναι και τόσο θετική. Κάτι που φάνηκε και στο φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο ομάδα Γ’ κατηγορίας της Ιταλίας.
Μετά το πέρας της αναμέτρησης, όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρόεδρός της, Τομάσο Τζιουλίνι ρωτήθηκε σχετικά για τον 27χρονο διεθνή Κροάτη και τον ρόλο που έχει (;) στην ομάδα. Όπως είπε:
«Για να αξιολογήσουμε τον Φίλιπ στη φετινή προετοιμασία, θα πρέπει να πούμε πως θα μπορούσε να γίνει ένας εξαιρετικά σημαντικός ποδοσφαιριστής για την Κάλιαρι. Πέρσι έχασε κομμάτι της προετοιμασίας και αυτό δεν έκανε τα πράγματα εύκολα γι΄ αυτόν».
Με τις ερωτήσεις να διαδέχονται η μια την άλλη και με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να έχει γίνει γνωστό, ρωτήθηκε για το μέλλον του Μπράνταριτς για ν’ απαντήσει: «Θα δούμε τί θα κάνουμε τον επόμενο ενάμιση μήνα. Νομίζω πως η μεταγραφική περίοδος είναι μεγάλη, το να γίνει μία μεταγραφή αφού παιχθούν δύο ή τρία επίσημα παιχνίδια, δεν είναι και τόσο επιζήμιο για τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές».
Είναι κάτι περισσότερο από προφανές πως ο Ιταλός διοικούντας την Κάλιαρι, γνωρίζοντας πως τα λεγόμενά του θα φτάσουν μέχρι και την Ελλάδα, προσπαθεί να παρουσιάσει μια αδιαφορία ως προς τα τεκταινόμενα, ωστόσο οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» δεν προτίθενται να περιμένουν για πολύ ακόμη την οριστική απάντησή τους στην τελευταία πρόταση που κατέθεσαν προς την Κάλιαρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.