Οι Πορτογάλοι έχουν σίγουρη τη μετεγγραφή

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φάμπιο Κοεντράο, όπως υποστηρίζει ο πορτογαλικός Τύπος, ο οποίος κάνει λόγο για οριστική συμφωνία των δυο πλευρών.

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φάμπιο Κοεντράο, όπως υποστηρίζει ο πορτογαλικός Τύπος, ο οποίος κάνει λόγο για οριστική συμφωνία των δυο πλευρών. Σύμφωνα με την εφημερίδα “O Jogo”, ο 31χρονος παίκτης έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση, που του κατέθεσε η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, τις επόμενες ημέρες. Ο έμπειρος αριστερός μπακ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τους “ασπρόμαυρους” και θα τεθεί στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για τα επίσημα ματς της εφετινής αγωνιστικής σεζόν του ΠΑΟΚ. 

Οι Πορτογάλοι συμπληρώνουν πως απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του πρώην παίκτη των Μπενφίκα, Ρεάλ Μαδρίτης, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Ρίο Άβε. Από την πλευρά του, ο “Δικέφαλος” του Βορρά περιμένει την οριστική απάντηση του παίκτη, στην πρόταση συνεργασίας, που του έχει καταθέσει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.