Πρόβαρε ενδεκάδα ενόψει Άγιαξ ο Δώνης

Για πρώτη φορά στην εφετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Δώνης έκανε πρωινή προπόνηση στους παίκτες του πριν από φιλικό παιχνίδι.

Η πιο κοντινή απόσταση που θα χρειαστεί να διανύσει η αποστολή του Τριφυλλιού μέχρι το Άμστερνταμ για το φιλικό με τον Άγιαξ, επέτρεψε στον τεχνικό των Πράσινων να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του και ο Δώνης επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής.
Στο πρώτο μέρος της πρωινής προπόνησης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε θεωρία χωρίς μπάλα και πρόβαρε ενδεκάδα για το αποψινό φιλικό με τον Άγιαξ (20:00, live Novasports 1 HD).
Με την ομάδα των βασικών ήταν οι: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης και Μακέντα.
Μετά τα …μαθήματα τακτικής, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, ο Δώνης χώρισε τους παίκτες του σε τρεις ομάδες, οι οποίες έπαιξαν ένα μίνι τουρνουά.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού πήγαν στη συνέχεια στο ξενοδοχείο για να πάρουν λίγες ανάσες και νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουν με προορισμό το Άμστερνταμ για το σημαντικό ματς με τον “Αίαντα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.