Πασχαλάκης για Αγιαξ: “Είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο” (video)

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ για την κλήρωση και για τα παιχνίδια με την ολλανδική ομάδα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο περιθώριο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ που γίνεται στην Ολλανδία, έκανε δηλώσεις και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στην κλήρωση με τον Αγιαξ. 
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του PAOK TV. 
Για την κλήρωση με τον Αγιαξ, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος είναι τεράστια η πρόκληση. Η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο και γιατί να μην βάλουμε δύσκολα στον Αγιαξ. Είναι δύσκολο το έργο μας και είναι πάρα πολύ μεγάλο το κίνητρο. Τα καλύτερα έρχονται, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και έχουμε ένα δεκαήμερο σκληρών προπονήσεων για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».
Για την παρουσία του ως επιθετικός στην απογευματινή προπόνηση, είπε: «Ο προπονητής θέλει να έχουμε επαφή με την μπάλα και την ομάδα πιο συχνά. Πιο παλιά έπαιξα ως επιθετικός, έτσι έπαιξα και σήμερα ως επιθετικός».
Για τις αλλαγές, με διάφορες θέσεις στους παίκτες, στην προπόνηση του ΠΑΟΚ είπε: «Σήμερα ήταν μια διαφορετική προπόνηση με τον Πέλκα κάτω από τα δοκάρια και τον Ζαμπά που ντύθηκε… Ντίντα σήμερα, είδαμε τον Κρέσπο και τον Βαρέλα να είναι σέντερ φορ, είχε πολύ γέλιο σήμερα η προπόνηση, ήταν πολύ ευχάριστη μας άρεσε πολύ και ήταν ευχάριστο το κλίμα».
Για τις προπονήσεις είπε: «Εχουμε περισσότερο χρόνο μεταξύ μας για να κάνουμε προπόνηση και στα κομμάτια που χωριζόμαστε για το τακτικό κομμάτι, είναι πολύ σπουδαίο γιατί πρέπει να μπούμε στη φιλοσοφία του προπονητή και να κάνουμε αυτά που ζητάει».
Για την αλλαγή προπονητή είπε: «Θα θέλαμε να αφήσουμε πολύ γρήγορα πίσω αυτό το κεφάλαιο. Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να κοιτάς μπροστά. Τα παιχνίδια τρέχουν και πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Το θετικό είναι ότι όλα τα παιδιά σκεφτόμαστε με τον καινούργιο τρόπο. Προστέθηκαν κάποια παιδιά που τα γνωρίζουμε και το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό».
Για τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ είπε: «Οποιον ποδοσφαιριστή έρχεται στην ομάδα, προσπαθούμε να τον αγκαλιάσουμε αμέσως και να του δώσουμε να καταλάβει πού ήρθε. Στις προπονήσεις είμαστε κάθε ημέρα με τα παιδιά και είναι πολύ σημαντικό να περνάς χρόνο με τους συμπαίκτες σου».
Για την καθημερινότητα στην Ολλανδία είπε: «Πλάκα έχει, περνάμε ωραία, μαζευόμαστε σε ένα δωμάτιο πολλά άτομα και κάνουμε πλάκες. Ελεύθερος χρόνος για να κάνουμε κάτι άλλο δεν υπάρχει. Εχουμε ένα τρίωρο το βράδυ και τις υπόλοιπες ώρες είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις».
Για τα ντέρμπι που γίνονται στο πινγκ πονγκ, είπε: «Τώρα είμαι δυάδα με τον Κάτσε, έχει γίνει πιο δύσκολο, έχουμε ανεβάσει τον πήχη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.