Αρης: Μπήκε στην προπόνηση ο Λάρσον (pics)

Ο Σουηδός πάει να προλάβει οριακά το παιχνίδι του Αρη με την ΑΕ Λεμεσού
Δημοσίευση: 22/07/2019 - 22:27
Ο Ντάνιελ Λάρσον, τρεις μέρες πριν από το παιχνίδι (25/7, 21:30) με την ΑΕ Λεμεσού μπήκε στην προπόνηση του Αρη και πάει να προλάβει οριακά το παιχνίδι. Ο Σουηδός είχε τραυματιστεί στη διάρκεια της προετοιμασίας, έκανε ειδικό πρόγραμμα και τώρα μπήκε για πρώτη φορά μετά από καιρό στον κανονικό ρυθμό. 
Μένει να φανεί αν θα είναι στον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας που επιθυμεί και ο Σάββας Παντελίδης αλλά και ο ίδιος ώστε ο προπονητής του Αρη να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με την κυπριακή ομάδα. 
Στο μεταξύ, οι φωτογραφίες από την προπόνηση που δημοσίευσε ο Αρης έχουν και Μπρούνο Γκάμα με χαμόγελο καθώς ο Πορτογάλος είναι στην τελική ευθεία επανόδου μετά τον σοβαρό τραυματισμό στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν. 

Image removed.

Η επίσημη ενημέρωση του Αρη έχει ως εξής: "Στην προπόνηση που ακολούθησε συμμετείχε ο Ντάνιελ Λάρσον, ενώ μέρος της ακολούθησε και ο Μπρούνο Γκάμα.
Στην αντίπερα όχθη, ο Μανώλης Τζανακάκης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Χαμζά Γιουνές το πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου".

Image removed.