Το doppio του Μακέντα, ο “Βράχος” Πούγγουρας και ο ανίκητος Ινσούα

Το novasports.gr καταγράφει την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στον "Αίαντα" και σας παρουσιάζει τον έλεγχο των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού.

Σε άλλο ένα παιχνίδι προετοιμασίας, ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε και η νίκη που πέτυχαν οι Πράσινοι κόντρα στο φημισμένο Άγιαξ, προκάλεψε αρκετό …θόρυβο. Το novasports.gr καταγράφει την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στον “Αίαντα” και σας παρουσιάζει τον έλεγχο των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού.

Οι βασικοί: 

Σωκράτης Διούδης: Αλάνθαστος σε άλλο ένα παιχνίδι ο βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Καλές τοποθετήσεις και σημαντικές επεμβάσεις, ενώ δεν έχει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκαν οι Πράσινοι. 

Εμάνουελ Ινσούα: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Αργεντινό μπακ του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε ενδεχομένως και τον πιο δύσκολο ρόλο στο ματς. Ο Ινσούα “έσβησε” από το γήπεδο τον …πολύ Τάντιτς και ήταν άριστος στο αμυντικό κομμάτι σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι. 

Αχιλλέας Πούγγουρας: Η βελτίωση του αμυντικού του Παναθηναϊκού είναι εντυπωσιακή! Ο Πούγγουρας έχει κάνει …άλματα σε σχέση με την περσινή σεζόν και έκανε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ, ενώ έβγαλε εκτός αγώνα τον Ντόλμπεργκ. 

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Αλάνθαστος ο αμυντικός του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άγιαξ. Συνεργάστηκε καλά με τον Πούγγουρα, “διάβασε” σωστά το παιχνίδι και ήταν πάντα εκεί που έπρεπε! 

Ματίας Γιόχανσον: Ένας από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ. Ο Σουηδός μπακ έκανε σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ, περιόρισε τον ακριβοπληρωμένο Πρόμες και έπαιξε με πάθος για την ομάδα του. 

Δημήτρης Κουρμπέλης:
Ο αρχηγός του Τριφυλλιού έκανε …ηγετική εμφάνιση απέναντι στον Άγιαξ. Έδωσε ηρεμία στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, κέρδισε πολλές μονομαχίες, μοίρασε σωστά παιχνίδι και ξεχώρισε κόντρα στους Ολλανδούς. 

Χρήστος Δώνης: Πολλά τρεξίματα από τον χαφ του Παναθηναϊκού στο ματς με τους Ολλανδούς και μπόλικη ενέργεια στο γήπεδο. Συνεργάστηκε καλά με τους συμπαίκτες του στη μεσαία γραμμή και δεν άφησε το περιθώριο στους Ολλανδούς να κάνουν παιχνίδι στον άξονα. 

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Γεμάτος ενέργεια και διάθεση, ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού ξεχώρισε στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Πέρα από την ασίστ στο γκολ του Μακέντα, ήταν ενεργός στο επιθετικό κομμάτι και έβαλε …δύσκολα στους παίκτες του Άγιαξ. 

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης: Τούτη τη φορά δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που είχε στο “Ντε Κάιπ”. Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε εύκολο λάθος στη φάση του γκολ και μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στη συγκεκριμένη φάση. 

Κίκο Μακέντα: Δεν είναι μονάχα τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Άγιαξ και η εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα του Ιταλού επιθετικού. Ο Μακέντα έχει πάρει …φωτιά, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και στο Άμστερνταμ βοήθησε την ομάδα του τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. 

Οι αλλαγές: 

Κώστας Κότσαρης: Εντυπωσιακό παιχνίδι από τον Κότσαρη, ο οποίος είναι η αποκάλυψη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Σπουδαίες επεμβάσεις από το νεαρό τερματοφύλακα, που έχει βάλει σκοπο να βάλει δύσκολα στον προπονητή του για την επιλογή του νούμερο “1”.

Δημήτρης Κολοβός: Έπαιξε για λίγο στην κορυφή της επίθεσης και στο μεγαλύτερο διάστημα της τριαντάλεπτης συμμετοχής του στην πτέρυγα. Δεν κατάφερε να διακριθεί και περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα. 

Νίκος Βέργος: Άλλο ένα καλό παιχνίδι από τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. “Μαχητικός”, αλλά μόνος στην επίθεση του Τριφυλλιού. 

Φάνης Μαυρομμάτης: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Άγιαξ. Ήταν θετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε και έβγαλε πάθος στο παιχνίδι. 

Κώστας Αποστολάκης: Η πίεση του Άγιαξ δεν επέτρεψε στο νεαρό μπακ του Παναθηναϊκού να πάρει μέτρα στο γήπεδο. Πάντως ήταν σωστός στα αμυντικά του καθήκοντα. 

Δημήτρης Εμμανουηλίδης:
Σε …ρηχά νερά η απόδοση του ταλαντούχου εξτρέμ των Πράσινων. Δεν μπόρεσε να βρει χώρους για να κάνει το παιχνίδι του. 

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Ώριμο παιχνίδι και καλές τοποθετήσεις από τον αμυντικό χαφ των Πράσινων που ακόμα δεν έχει κλείσει τα 18 χρόνια και έζησε μια σπουδαία εμπειρία κόντρα στον Άγιαξ. 

Βασίλης Ζαγαρίτης: Ολιγόλεπτη η συμμετοχή του στο ματς και δεν μπορεί να κριθεί για την απόδοση του. 

Βαγγέλης Θεοχάρης: Αγωνίστηκε μόλις για έξι λεπτά απέναντι στον Άγιαξ και σε αυτό το διάστημα …ίδρωσε τη φανέλα. 

Δεν γίνεται να κριθούν οι Αργύρης Καμπετσής και Δημήτρης Σερπέζης, οι οποίοι έπαιξαν …δευτερόλεπτα κόντρα στον Άγιαξ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.