Το είδε και το… ξέχασε!

Ο Μίλαν Ράσταβατς κράτησε τις απαραίτητες σημειώσεις από τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα, χθες (4/4) στους «Ζωσιμάδες».

Μία που είδε και μία που το… ξέχασε ο Μίλαν Ράσταβατς το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα χθες (Μ. Τετάρτη, 4/4) στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Σέρβος προπονητής του ΑΟΞ, ο οποίος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου στα Γιάννινα, θεώρησε ότι αυτό που είδε από τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του ήταν ένα κακέκτυπο του εαυτού του και τίποτε περισσότερο.

Ο Ράσταβατς, όπως ήταν φυσικό, κράτησε σημειώσεις από τον ΠΑΣ, τον τρόπο παιχνιδιού του, το σχηματισμό του (4-4-2, με ρόμβο στο κέντρο), καθώς και την απόδοση των παικτών της ομάδας των Ιωαννίνων. Καθότι, όμως, οι «κυανόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο δεν… εμφανίστηκαν καν στον αγωνιστικό χώρο και στο δεύτερο απλώς προσπάθησαν για την ισοφάριση, δεν έμειναν και πολλά στον τεχνικό της Ξάνθης να θυμάται. Τον ερχόμενο αντίπαλο της ομάδας του στα Πηγάδια (15/4) θα χρειαστεί να τον μελετήσει εκ νέου από παλαιότερες εμφανίσεις του.

«Δεν ήταν ο γνωστός ΠΑΣ αυτός που έπαιξε σήμερα (4/4) στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Είναι δύσκολο να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι», σχολίασε ο Ράσταβατς φεύγοντας χθες από τους «Ζωσιμάδες». Το σχόλιό του φανερώνει και την εντύπωση που του έμεινε. Αν κάτι κράτησε μόνο, είναι κάποιες κινήσεις των παικτών της επιθετικής γραμμής, δηλαδή των Κόντε και Χαλκιαδάκη κυρίως, οι οποίες… «δείχνουν την ποιότητά τους», όπως επεσήμανε ο Σέρβος προπονητής.

Ο τελευταίος είναι αλήθεια ότι περιμένει άλλον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από δέκα ημέρες στα Πηγάδια. Μάλιστα, επειδή το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν αρνητικό για τους Γιαννιώτες, ο προπονητής του ΑΟΞ πιστεύει ότι ο βαθμός δυσκολίας για τη δική του ομάδα θα είναι μεγαλύτερος. Οι παίκτες του ΠΑΣ θα πάνε στα Πηγάδια για να παίξουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την κατάληψη μιας θέσης μέσα στην πρώτη πεντάδα της τελικής κατάταξης του πίνακα, οπότε αυτό θα κάνει πιο δύσκολη τη δουλειά της Ξάνθης. 

Όπως και να έχει, πάντως, ο Ράσταβατς έδωσε ρεπό στους παίκτες του από σήμερα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα. Το ραντεβού του μαζί τους είναι τη Δευτέρα (9/4), όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον κρίσιμο από βαθμολογική άποψη αγώνα με τον ΠΑΣ. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει και τη σχετική ανάλυση του ερχόμενου αντιπάλου στους ποδοσφαιριστές του. Από αυτούς, ο μοναδικός που δεν υπολογίζει σίγουρα ο Ράσταβατς για το ματς με τους Γιαννιώτες είναι ο τιμωρημένος Δημοσθένης Μπαξεβανίδης.

Να σημειωθεί ότι τον Ράσταβατς χθες στα Γιάννινα συνόδευαν ο γενικός αρχηγός του ΑΟΞ, Κώστας Τσαλίκης, καθώς και ο Χρήστος Λισγάρας, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή και θα περάσει τις μέρες του ρεπό της ομάδας του εκεί.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.