"Στον ΠΑΟΚ έζησα όλα όσα ονειρευόμουν από μικρό παιδί" (pic)

Η ανάρτηση που έκανε ο Δεληγιαννίδης που συνεχίζει στον ΟΦΗ παίρνοντας μετεγγραφή από τον Δικέφαλο.
Δημοσίευση: 24/07/2019 - 23:49
Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, όπως είναι γνωστό, συνεχίζει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Ο πρώην, πλέον, παίκτης του ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε τον Δικέφαλο με μία ανάρτηση, με συναίσθημα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 
Αναφέρει: «Στον ΠΑΟΚ έζησα όλα όσα ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Επτά χρόνια, που με μεγάλωσαν, με ωρίμασαν, πρώτα σαν άνθρωπο και έπειτα ως ποδοσφαιριστή. Θα τα έχω για πάντα φυλαγμένα μέσα μου.
Ευχαριστώ όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ από τον μεγαλομέτοχο, τη διοίκηση, τους προπονητες τους συμπαίκτες και φυσικα αυτόν τον υπέροχο λαό για τη στήριξη. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο,τι καλύτερο για την συνέχεια... Εις το επανιδείν».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στον ΠΑΟΚ έζησα όλα όσα ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Επτά χρόνια, που με μεγάλωσαν, με ωρίμασαν, πρώτα σαν άνθρωπο και έπειτα ως ποδοσφαιριστή. Θα τα έχω για πάντα φυλαγμένα μέσα μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολη την οικογένεια του ΠΑΟΚ από τον μεγαλομέτοχο, τη διοίκηση, τους προπονητες τους συμπαίκτες και φυσικα αυτόν τον υπέροχο λαό για τη στήριξη. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο,τι καλύτερο για την συνέχεια.. Εις το επανιδείν @paok_fc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deli -22- (@deligiannidis) στις