Κοντά στην έξοδο Ατζαγκούν και Βέμερ

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες σχετικά με το θέμα των αποχωρήσεων από το Κορωπί, με τους «κομμένους» παίκτες να αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Δημοσίευση: 25/01/2016 - 08:12
Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες σχετικά με το θέμα των αποχωρήσεων από το Κορωπί, με τους «κομμένους» παίκτες να αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Οι Αμπντούλ Ατζαγκούν και Γενς Βέμερ φέρονται να έχουν προχωρήσει τις επαφές με ομάδες του εξωτερικού, προκειμένου να αποχωρήσουν άμεσα από τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με δημοσιεύματα, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις τους. Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να παραχωρήσουν τους δυο παίκτες με τη μορφή δανεισμού ή να τους αφήσουν ελεύθερους, αν δε βρουν άμεσα κάποια πρόταση.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά οι «πράσινοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Αντρέα Στραματσιόνι περιμένει την ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου, σχετικά με την κατάσταση του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση της Λιβαδειάς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συμμετοχή του Σουηδού επιθετικού είναι αμφίβολη, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα, όταν θα εξεταστεί και πάλι από το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων».