Από τον Αστέρα στα αστέρια

Με στόχο να αξιοποιήσει την σημαντική νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (19:30, Νοvasports 1) τον αναγεννημένο Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.
Δημοσίευση: 10/03/2012 - 07:44

Με στόχο να αξιοποιήσει την σημαντική νίκη που πέτυχε την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (19:30, Νοvasports 1) τον αναγεννημένο Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Έτο, Σνάουτσνερ και τον Μαλεζά που έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία. Την τελευταία στιγμή θα κριθει η συμμετοχή του Τσιρίλο ο οποίος πιθανότατα θα ενισχύσει την ομάδα. Εκτός 18αδας έμειναν οι Ίβιτς, Κατσικάς και Γλύκος.

Ο Μπόλονι σκέφτεται να ξεκινήσει με τους: Χαλκιά κάτω από τα γκολποστ, στην άμυνα τους Λίνο, Τσιρίλο, Μπαλάφα, Αποστολόπουλο, στη μεσαία γραμμή τους Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκη και στην επίθεση τους Νιμανί (αριστερά), Σαλπιγγίδη (δεξιά) και Αθανασιάδη (κορυφή).

Η αποστολή: Χαλκιάς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Χακόμπο, Πουλίδο και Ουσέρο. Αναγκαστικά θα η ομάδα που θα παρατάξει θα έχει τη μορφή:Τερματοφύλακας ο Μπαντής, στην άμυνα οι Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, στα χαφ οι Χουανίτο, Αλβάρεζ, Ράγιος και στην επίθεση οι Ναβάρο, Μπρέσκα και Σολάκης.

Η αποστολή: Μπαντής, Στεφανάκος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Λαδάκης, Αλβάρεζ, Μπρέσκα, Ράγιος, Ροζέριο Μάρτινς, Έγκον, Χούλι, Σολάκης, Περόνε.