Ετοιμος ο Ναπολεόνι

Στη διάθεση του προπονητή του Λεβαδειακού, Γιώργου Παράσχου είναι πλέον ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Δημοσίευση: 09/03/2012 - 20:35
Στη διάθεση του προπονητή του Λεβαδειακού, Γιώργου Παράσχου είναι πλέον ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Ιταλός παίκτης, μετά από καιρό, προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και με τον Λισγάρα.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή η ΠΑΕ Λεβαδειακός έκοψε την πίτα της για τη νέα χρονιά. Την κοπή ανέλαβε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ρούσσαρης. Στο σύντομο λόγο του ο κ. Ρούσσαρης συνεχάρη τους παίκτες και τη τεχνική ηγεσία για τη μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή της ομάδος και τους προέτρεψε να συνεχίσουν ανάλογα ώστε να καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίσει τον στόχο της παραμονής στη Super League. Τέλος τους ευχήθηκε υγεία και ευτυχία τόσο γι' αυτούς όσο και για τις οικογένειές τους.

Τυχεροί στάθηκαν από τη πλευρά των παικτών οι Μαχαίρας και Βασιλείου και από το τεχνικό team ο γυμναστής κ. Λούλος και ο φυσικοθεραπευτής κ. Νικολάου οι οποίοι κέρδισαν τριήμερα ταξίδια σε διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα, δεχόμενοι στη συνέχεια τα συγχαρητήρια αλλά και τα πειράγματα των παικτών.