Κέρκυρα- Λεβαδειακός: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τι είπαν οι Χάβι Γκράθια και Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Κέρκυρα- Λεβαδειακός.

Δείτε τι είπαν οι Χάβι Γκράθια και Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Κέρκυρα- Λεβαδειακός.


Χάβι Γκράθια: «Αυτό το ματς είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα μου. Ήταν πολλές στιγμές που πέρασε από το μυαλό μας ότι ήδη έχουμε υποβιβαστεί. Με φοβερή προσπάθεια όμως καταφέραμε να νικήσουμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε για την παραμονή. Ξεκινήσαμε ανάποδα το παιχνίδι, αλλά είδαμε πως όταν δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις αυξάνουμε τις πιθανότητες για νίκη. Οι παίκτες μου κάνουν φοβερή προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια, ειδικά για την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος».


Γιώργος Παράσχος: «Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε το προβάδισμα των δύο γκολ. Έχουμε τις δυνατότητες να διαχειριστούμε ένα τέτοιο σκορ, αλλά κάναμε κάποια λάθη που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Αν νικούσαμε, ίσως θα μπορούσαμε να πανηγυρίσουμε από σήμερα τη σωτηρία, αλλά πλέον η υπόθεση της παραμονής παίρνει “φωτιά”. Είναι καθοριστικά τα δύο συνεχή παιχνίδια που έχουμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πρέπει να έχουμε την κατάλληλη συγκομιδή βαθμών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.