Τσιώλης: «Δύσκολο ματς μέσα στην Τούμπα»

Αρκετά δύσκολη θα είναι η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη.
Δημοσίευση: 07/03/2012 - 14:11

Αρκετά δύσκολη θα είναι η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως οι Αρκάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά. Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM».

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Ήταν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τού δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να μειώσει την διαφορά με τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ παρόλο που αποχώρησαν κάποιοι παίκτες κι έχει κι ορισμένους τραυματίες, είναι πάρα πολύ δυνατός, πιεστικός, θα έχουμε ένα δύσκολο βράδυ. Όμως κι εμείς έχουμε καλή ομάδα».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Και πέρυσι τού έδινα περισσότερες πιθανότητες για την πρωτιά, μια κι είχε στη σύνθεσή του παίκτες όπως οι Κοντρέρας και Βιεϊρίνια. Τώρα το θέμα είναι να μειώσει την ψαλίδα. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να δεχτούν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Κώστα Χαλκιά στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ο Χαλκιάς δεν είχε να αποδείξει τίποτα. Βρέθηκε πολύ πιεσμένος, μετά το ματς στον πρώτο γύρο με τον Παναθηναϊκό, λοιδορήθηκε. Ο Κώστας έπαιξε τον σπουδαιότερο λόγο γι' αυτό το αποτέλεσμα».